Alege cea mai frumoasă mandala și află cea mai reprezentativă caracteristică a ta

Îți propunem un test care îți va scoate în evidență cea mai reprezentativă trăsătură a personalității tale. Alege o mandala pe care o consideri cea mai frumoasă și vezi mai jos ce te reprezintă.

1. Inteligența

Ești o fire creativă și deșteaptă. Poți găsi ieșire din orice situație și ești gata să încerci toate metodele pentru a obține succes. De asemenea, mai ești talentat și în ceea ce privește manipularea oamenilor.

2. Armonia

Te afli într-o lume cu o realitate ce te înconjoară. Ești calm în suflet și în întreg corpul, nu ești tentat să-ți manifești emoțiile exploziv și în toate găsești echilibrul. Viața ta e foarte relaxată, iar pentru aceasta ești adesea invidiat.

3. Inspirația

Tu ești o parte inseparabilă a societății, ești un etalon pentru alții. Tu creezi impresii puternice oriunde nu te-ai afla. Ești o persoană de invidiat.

4. Motivarea

Tu întotdeauna manifești inițiativă și interes. Pentru a-ți atinge scopurile ești gata să depui ultimele puteri, indiferent care ar fi consecințele. Tu nu știi să capitulezi și să lași mâinile în jos.

5. Intuiția

Tu simți foarte bine orice situație. Ești greu de amăgit și știi să găsești ieșire din orice impas. Te bazezi mai mult pe instincte decât pe logică, dar ele nu te dezamăgesc niciodată.

6. Compasiunea

Tu întotdeauna acorzi atenție celor din jur și te implici activ în rezolvarea problemelor lor. Părțile tale puternice sunt empatia, compasiunea și solidaritatea. Unicul tău minus este că uiți de tine când vrei să-i ajuți pe toți în același timp.

7. Puterea

Ești o fire cu inimă și suflet puternic, iar curajul și ambiția îți permit să treci peste orice bariere. Orice problemă pe care nu ai avea-o primește o soluție din partea ta. Iar dacă ceva nu-ți reușește, tu o percepi ca o experiență și nu ca un eșec.

8. Comunicarea

Tendința de a comunica cu alți oameni este un lucru fiersc pentru toți oamenii. Tu, însă, ai reușit să transformi acest proces într-o artă. Te simți cel mai bine într-un colectiv de prieteni și știi foarte bine să-i convingi de orice.

Sursa