Alege căsuța care îți este mai apropiată sufletului! Ea îți va dezvălui ceea, ce ai uitat despre tine!

Fiecare din noi are asemenea locuri, unde sufletul se odihnește. Acolo este cald și comod, acolo nu trebuie să te grăbești nicăieri. Deseori, un asemenea loc este numit casa sulfetului.

Privește atent fiecare casă din imaginea de mai jos, nu te grăbi să alegi! Alege căsuța care îți este mai apropiată sufletului, ea îți va dezvălui ceea, ce ai uitat despre tine!

1.- Visează!

De ce să visezi la o locuință modestă, atunci când îți poți îndeplini cu adevărat visul? Stai în pragul unui eveniment important și grandios, deși uneori îți pare evaziv. Ești neclintit și hotărât, atunci când vine vorba de a-ți atinge scopurile. Ești creativ și te gândești, cum să devii un om de succes, și posibil, deja ai obținut ceva în viață. Toți cei din jur te respectă și tu chiar meriți asta… Optimismul este cea mai importantă calitate a ta.

2.- Cel mai important lucru în viață poate fi găsit doar cu ajutorul inimii

Ai încredere în viață. Viața este minunată. Posibil nu este ideală, dar într-adevăr ai un serviciu excelent, un loc confortabil de a trăi și o familie frumoasă și fericită. Uneori îți dorești ceva mai mult. Însă, ai grijă să nu pierzi ceea, ce ai în lupta pentru viața ideală.

3.- Sprijin în dragoste

Permite-ți să iubești ceea, ce te înconjoară. Petrece mai mult timp în aer liber. Zâmbește-i soarelui, bucură-te de o zi în compania oamenilor dragi. Ești foarte independent și te-ai obișnuit să faci totul desinestătător. E timpul să ceri ajutorul cuiva. Te confrunți de prea mult timp cu circumstanțele dificile în singurătate. Ai obosit, dar în curând totul se va schimba.

4.- Pustnicul

Îți place să fii în singurătate.  Ești un gânditor profund și ai un intelect puternic, preferi să îți petreci timpul în singurătate, nu să participi în activități sociale. Îți place să faci lucrurile cu propriile mâini și ești destul de simplu și modest în ceea ce ține de gusturi și preferințe.

Nu îți bați capul să corespunzi standardelor oamenilor ce te înconjoară. Nu ai nevoie de asta, îți știi valoarea. Arăți simplu, dar de fapt ești o personalitate misterioasă.

5.- Supraviețuitorul

Deși ai trăit o viață dificilă, te mândrești cu asta. Rămâi același optimist, indiferent de greutățile prin care ai trecut.

Oamenii te consideră plăcut, cald, prietenos și le plac istoriile pe care le împărtășești. Se pare că ai trăit o sută de vieți cu înțelepciunea înnăscută, pe care o deții. Nu ai dorința de a fi altcineva, înafară de omul care ești, și fericirea ta nu depinde de bunurile materiale.

6.- Persoana încoronată

Tu ești sigur, că meriți tot ce este mai bun în viață. Și așa și este. Viața este generoasă cu tine, dar și încercările pe care le întâlnești sunt pe măsură.

Cu toate astea, întotdeauna te comporți ca o persoană încoronată, mulți oameni invidiază farmecul tău natural.

sursa