Ai 7 generații în spate – în fiecare suflare a ta există puterea strămoșilor tăi!

În tine există câte o părticică din fiecare Strămoș al tău! Fiecare dintre ei a trăit pentru ca tu să apari cândva. Fiecare strămoș ți-a transmis principalul lucru pe care l-a avut – Darul Vieții. Pe restul le vei face și le vei obține singur. Viața este unicul dar care nu depinde de noi, doar îl primim de la toți cei care au fost până la noi. Este un dar de neprețuit!

7 generații în spatele tău – 128 de oameni, arată ca aripile unei păsări. Unde zbori? Încotro îți direcționezi toată puterea? Care scopuri sunt demne de aplicarea întregii forțe a marii tale Familii?

De noi depinde doar ceea ce facem cu viața noastră, iar acest lucru este deja foarte important. Cât timp există viața, totul este posibil! Folosește acest dar cu înțelepciune – pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu ignora vocea inimii tale.

Chiar dacă uneori rămâi singur, amintește-ți că strămoșii sunt în spatele tău. Cât de mândri sunt că le continui generația și cum fiecare dintre ei te-a înzestrat generos cu puterea lui, capacitatea de a rezista încercărilor vieții, tot ceea ce a învățat.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru ei și întreaga generație este să trăiești pe deplin și să fii fericit. În fiecare suflare a vieții, a respirației tale este puterea și respirația tuturor strămoșilor tăi.

Ești ca o pasăre! Desfă larg aripile, ai încredere în viață, las-o să intre, umple-te cu aroma vieții și zboară. Zboară ușor și liber. Ești creat pentru fericire și dragoste.