Află unde trebuie să ții orhideea ca să-ți aducă bucurii și nu ghinion!

Te-ai gândit vreodată că o floare de vazon pe care o crești acasă poate să-ți aducă atât bucurii, cât și necazuri? Important e să știi cum s-o așezi la locul potrivit.

Fiecare plantă are energie. Orhideea ne e excepție. Unele plante nu ne influențează viața în nici un fel, altele însă pot determina succesiunea unor evenimente din viața omului. Astăzi vorbim despre una dintre cele mai frumoase flori care are puterea de a vindeca.

Orhideea îți poate armoniza energia, pune în ordine gândurile și redescoperi pofta pentru viață. Această plantă absoarbe doar energie negativă, proces care are loc mai ales noaptea. De aceea nu-i bine să ții orhideea în dormitor.

Locuri potrivite pentru orhidee sunt biroul, baia cu fereastră, camera de zi. Dacă ești obosit(ă) e bine să ai în preajmă o orhidee roșie. Orhideea galbenă îți stimulează creativitatea. Orhideele albe, vor ajuta la atingerea unui consens în cazul unor dispute aprinse, făcându-i pe oameni să devină mai buni.

Dacă bărbatul îi dăruiește iubitei o orhidee, înseamnă că relația celor doi a devenit una serioasă. Trebuie să-i dăruiești o orhidee mai ales unei persoane pe care vrei să o scapi de singurătate.

Dacă orhideea se ofilește e semn că în curând va veni criza.

Trebuie să știi că există diferite specii de orhidee, iar unele dintre ele sunt toxice. De aceea, când cumperi o orhidee pentru a-i testa puterea magică, e bine să te informezi dacă specia plantei e porivită pentru ceea ce vrei de la ea.