Află cum ești într-o relație! Ceea ce ai văzut mai întâi în imagine arătă modul tău de a iubi

Acest test este despre dragoste. Despre felul în care ne alegem partenerii, despre cum ne comportăm cu ei. Este testul care te va ajuta să te cunoști mai bine și să previi anumite probleme în relația de cuplu.

Așadar, ce ai văzut mai întâi în imagine? Pisicile sau câinele?

Câinele

Pentru tine, cel mai important lucru într-o relație este fidelitatea și tandrețea. Îți este bine, atunci când îi este bine și persoanei iubite. Chiar dacă din propria experiență știi ce înseamnă trădarea, nu ai încetat să crezi în dragostea adevărată. Ești conștient de faptul că sentimentele nu se nasc de la sine, ele sunt rezultatul unei munci. Sfatul potrivit pentru tine este să nu grăbești evenimentele, pentru că îți stă în fire. Toate au ritmul lor, nu încerca să mergi înaintea locomotivei. Savurează fiecare moment!

Pisicile

Ești persoana care caută într-o relație confort și grijă. Trebuie să te simți bine atât sufletește, cât și fizic cu o persoană pentru a o numi apropiată, iubită și dragă. Nu ai prea multă încredere în oameni, de aceea nu vei lăsa pe nimeni să intre în viața ta, până nu vei fi sigur că e cel pe care vrei să-l vezi mereu alături. Sfatul pentru tine este să nu ai cerințe exagerat de mari, să nu uiți că nimeni nu este perfect și că toți facem greșeli. Ia în considerare și faptul că unii oameni își deschid sufletul doar după ce au fost tratați cu căldură.

Tu cum crezi, ce este iubirea? Cum trebuie oamenii să iubească?

Sursa