Află cine au fost strămoșii tăi, după degetele de la picioare. Un test care-ți va arăta trăsăturile de caracter ce te definesc

Lumea este într-o continuă schimbare, una foarte rapidă și greu de imaginat. Poate că doar în triburile izolate de lume totul rămâne neschimbat, însă oamenii s-au răspândit atât de haotic pe această planetă, încât și geneticienii confirmă acest fenomen. În rezultatul migrației permanente, naționalitățile s-au amestecat într-atât încât e greu să constați că prin sângele tău curge doar o anumită națiune.

Unele cercetări au demonstrat că un indicator al apartenenței noastre la un anumit grup etnic sunt degetele de la picioare. În legătură cu acest fapt îți propunem să faci un test, care te va ajuta să afli cine au fost strămoșii tăi și prin ce se caracterizează.

Testul este foarte simplu, este suficient să-ți privești picioarele și să găsești în imagine o variantă asemănătoare.

1. Ești egiptean

Degetele sunt în ordine descrescătoare. Cei care au astfel de picioare se caracterizează prin calități precum: sensibilitate, romantism și credulitate.

2. Ești german

Primul deget este cel mai mare, iar restul au practic aceeași lungime. Oamenilor cu astfel de degete le place ordinea și stabilitatea. Ei știu ce vor și obțin asta cu multă perseverență.

3. Ești grec

Al doilea deget este mai mare decât degetul mare și al treilea. Iar al patrulea și degetul mic sunt în descreștere. Persoanele cu astfel de picioare au o voință puternică, sunt ambițioși, independenți și perseverenți.

4. Ești celt

Al doilea deget este cel mai mare, iar restul au practic aceeași lungime. Sângele celtic care curge prin venele tale te face să procedezi deseori pe negândite. Te caracterizezi prin impulsivitate și încăpățânare, dar și printr-o putere lăuntrică de invidiat.

5. Ești roman

Toate degetele au practic aceeași lungime. Oamenii cu astfel de degete au un caracter simplu și generos. Încăpățânarea și perseverența sunt trăsăturile care îi ajută să obțină succes.

Sursa