Află care este latura ta forte cu ajutorul acestui test rapid și interesant

Există o varietate foarte mare de teste de personalitate, care se deosebesc atât după nivelul de complexitate, cât și după aspectele pe care le dezvăluie în rezultat. Testul pe care vi-l propunem astăzi este cunoscut pentru simplitatea și precizia sa.

Ceea ce trebuie să faci este să alegi fără prea multă meditație o figură de mai jos.

Iar în continuare, află ce spune ea despre tine.

Figura Nr.1 – „Conducător”

Acești oameni au înclinații de lider, sunt buni conducători și organizatori. Ei știu să-și expună și să-și argumenteze bine poziția, dar și să motiveze alți oameni. Aceste persoane posedă abilități oratorice, se adaptează foarte ușor și-și câștigă repede autoritatea într-o companie nouă.

Figura Nr.2 – „Un adevărat profesionist”

Sunt niște lucrători foarte responsabili, productivi, exigenți față de sine și față de alții, întotdeauna își duc proiectele la bun sfârșit. Dar pot întâmpina dificultăți atunci când sunt nevoiți să facă o alegere în situațiile importante.

Figura Nr.3 – „Sensibil”

Oamenii care aleg această figură au două trăsături definitorii. Prima este faptul că sunt talentați în foarte multe domenii, sunt universali și versatili. Iar a doua este sensibilitatea excesivă pe care o manifestă și lipsa de încredere în forțele proprii.

Figura Nr.4 – „Savant”

Dacă ai ales această variantă, cel mai probabil te faci remarcat printr-o inteligență deosebită, ești o persoană rațională și echilibrată. Capacitățile analitice te ajută să planifici și să controlezi mai ușor evenimentele din viața ta. Datorită acestor trăsături ești bine apreciat la locul de muncă.

Figura Nr.5 – „Intuitiv”

Oamenii care aleg această figură au o intuiție dezvoltată și un sistem nervos foarte sensibil. Ei sunt capabili să îndeplinească mai multe sarcini în același timp. În mare parte sunt niște altruiști, iubesc să aibă grijă de cei din jur. Și fantezia lor este bogată, de aceea se manifestă foarte bine în domeniile artistice.

Figura Nr.6 – „Creator”

Această alegere vorbește despre niște creatori cu o imaginație bogată și cu viziuni largi, de aceea aceste persoane se regăsesc foarte des în profesii creative. În mare parte sunt introverți și trăiesc după propriul cod etic. Știu să-și controleze emoțiile, deși nu întotdeauna.

Figura Nr.7 – „Emoțional”

Trăsăturile definitorii de caracter ale acestor persoane sunt empatia și generozitatea. Însă tot ele se transformă și în minusuri, întrucât în încercarea de a le face tuturor pe plac, îi poate duce pe drumul greșit.

Figura Nr.8 – „Manipulator”

Aceste persoane sunt opusul „emoționalilor”. Ele nu știu să compătimească și deseori profită de sentimentele altora. Cele mai bune calități ale lor sunt capacitatea de a convinge, de a pune presiune și de a obține lucrurile pe care și le doresc. Dacă reușesc să-și concentreze aceste abilități în direcția care trebuie, ei pot deveni niște conducători foarte buni.

Sursa