Aceste scaune colorate ale unui designer scoțian vor deveni companionii tăi perfecți la cină!

Donna Wilson este un designer de origine scoțiană care, începând cu 2003, creează tricotaje colorate, mobilier, farfurii și alte accesorii interesante pentru casă. La sfârșitul lunii septembrie, în cadrul expoziției SCP „Peisajul simbolurilor”, artista a lansat o nouă serie de mobilier din lemn, intitulată „Ansamblu abstract”.

Recent, designerul Donna Wilson a prezentat o nouă serie de mobilă, intitulată „Abstract Assembly”.

Mobilierul a fost confecționat din lemn de stejar și fag, precum și din tăieturi de brad Duglas, materialul preferat a lui Donna.

Modelele mobilierului sunt niște interpretări tridimensionale ale picturilor abstracte în acuarelă create de designer.

Piesele de mobilier au fost fabricate cu ajutorul lui Jon Almond, reprezentantul companiei „Produce the Goods”, o companie de proiectare și producție, specializată în mobilier, produse și spații interioare.

„Cu un an în urmă, am început un nou proiect cu scopul principal de a-mi satisface creativitatea” – a declarat femeia pentru Design Milk. „În sfârșit, am reușit să depășesc ceea ce făceam cu compania mea și să văd ceea ce trebuia să fac eu.”

„Fără a avea vreo idee unde voi ajunge, am început să desenez și să pictez seara” – povestește designerul. „Următorul pas a fost să transform aceste desene abstracte în ceva concret și să încep să lucrez cu lemnul. Am vrut să fac piese asamblate manual, folosind tehnici tradiționale de tâmplărie și, din fericire, partenerul meu Jon a putut să mă ajute să dezvolt aceste piese într-o colecție de scaune și oglinzi.”

Modelele designerului chiar au fost prezentate în revista ELLE Decoration UK.

Ce părerea ai despre un astfel de mobilier? Ți-ar plăcea să ai ceva asemănător în casă?