Aceste 7 tunsori o să te facă să arăți excepțional nu doar din față, dar și din spate

Actualmente, stiliștii ne propun o gamă largă de soluții pentru un păr frumos și o coafură care să ne avantajeze. Ne referim aici nu doar la nuanțe și tehnici de vopsire, dar și la tunsori, fie ele clasice sau varietăți ale acestora.

Desigur că tu ești cea care alegi ceea ce-ți place, însă stilistul trebuie să-ți spună ce tunsoare o să ți se potrivească cel mai bine. Pentru că nu avem ochi și la spate, felul cum arată o tunsoare la ceafă rămâne o enigmă pentru noi și o lăsăm pe seama frizerului.

Ca să fii convinsă că ai ales frizura potrivită din orice unghi de vedere, noi îți propunem să vezi câteva variante, din care să alegi una perfectă pentru tine.

Tunsoarea bob scurt

Este o tunsoare minunată, care a devenit populară în deosebi datorită faptului că oferă volum chiar și părului foarte subțire. Dacă vei alege varianta asimetrică, să știi că îți vei perfecționa astfel ovalul feței și vei arăta mai tânără. Această abordare este recomandată femeilor după 40 de ani.

Tunsoarea carre

Încă o tunsoare populară, care a intrat în lista frizurilor clasice este carre. Poți alege varianta pur clasică sau ceva mai sofisticat. De exemplu, femeile de orice vârstă pot arăta perfect cu un carre alungit, bob-carre sau carre asimetric în scări.

Tunsoarea pixie

Este tunsoarea perfectă pentru femeile care nu se tem de experimente. Tunsoarea pixie are o mulțime de varietăți, în funcție de lungime, graduare și simetrie. Este o alegere, stilată, îndrăzneață și mereu actuală.

Tunsoarea „capac”

Este o tunsoare deosebită care chiar ne amintește de un capac sau o căciuliță pusă pe cap. Datorită acesteia părul pare mult mai voluminos și este o opțiune perfectă pentru femeile cu păr rar și subțire.

Tunsoarea lob filat

Este o coafură care cucerește tot mai mult. Vine de la tunsoarea „long bob” adică bob alungit. Filarea pe șuvițe separate îi oferă părului un aspect mai dezordonat și mai stilat. Este coafura, care aranjată corespunzător, întinerește.

Tunsoarea în scări

Nu vrei să te desparți de părul lung? Fă-ți o tunsoare simplă în scări, care arată foarte bine atât din față cât și din spate. Datorită ei, părul tău va căpăta un volum suplimentar. Iar pentru a o împrospăta un pic, alege și o tehnică modernă de vopsire.

Tunsoarea garcon

Este perfectă pentru femeile care vor să fie „obraznice ca un puști”. Tunsoarea aceasta îți va oferi un look dinamic și deosebit, mai ales dacă ești la fel de curajoasă și în privința nuanței alese.