Aceste 7 ținute ale vedetelor au fost declarate ca cele mai nereușite din anul 2020. Trebuie să își schimbe stiliștii!

Se întâmplă uneori ca să fim surprinși plăcut de unele incidente, care să fie chiar la modă, iar uneori putem suferi eșecuri directe. Abia mai târziu, uitându-te la tine în fotografiile de la vreun eveniment, îți dai seama că rochia nu arăta deloc așa cum ți-ai imaginat din timp, iar machiajul s-a dovedit a fi complet inadecvat. Ei bine, e în regulă, cui nu i se întâmplă? Cu toate acestea, lucrurile stau puțin diferit la ceea ce ține de vedete. De acord, când fiecare pas este filmat de zeci de camere, chiar și cel mai mic defect al imaginii unui star va fi cu siguranță observat. Și dacă întreaga ținută s-a dovedit a fi nereușită … Acest lucru va fi cu siguranță discutat mai mult zile, luni și chiar ani. Așa s-a întâmplat cu eroinele colecției noastre, care ar fi trebuit să schimbe stiliștii după o astfel de apariție în public, nereușită.

Blac Chyna-fotomodelul american are forme bune, însă această rochie o dezavantajează.

Salma Hayek-actrița de la Hollywood se îmbracă mereu decent, însă această ținută arată ca din anii 90.

Sienna Miller-un exemplu similar. Actrița de parcă s-ar fi pornit la plajă cu această ținută.

Lily-Rose Depp. Vedeți și voi ceea ce văd și eu? Stiliștii au dat-o în bară cu siguranță, cu această ținută, dar nici Lily nu este prea fericită în această fotografie.

Billie Eilish. Interpreta se îmbracă deosebit, noi asta știm, însă acest model este chiar unul ce îi strică imaginea cântăreții „Bad Guy”.

Gwyneth Paltrow. O ținută de genul, haină de plajă și prosopul deasupra.

Sirsha Ronan. Alb+Albastru+Negru, o dezavantajează pe această actriță.