Acest bărbat a primit oferta de a schimba pisica pe un automobil, dar el a refuzat! Iată de ce este atât de specială!

Pisoiul pe nume Leo este foarte deștept: cunoaște și execută diferite porunci și chiar efectuează unele exerciții sportive. Toate acestea le-a învățat de la stăpânul său.

Pisica s-a născut în Mongolia. La naștere avea frați și surori, dar stăpâna a înecat fără milă puii, lăsându-l pe cel mai frumos dintre ei – pe Leo. Șocată de această pierdere, mama – pisică a decis să-și salveze singurul pui și a fugit de acasă împreună cu el. La început au trăit în stradă, apoi și-au găsit adăpost în apropierea unei baze militare.

La locul nou, pisoiul Leo l-a întâlnit pe nepotul domnului Petru. După încheierea serviciului militar, el l-a luat pe Leo în orașul său natal – Kaliningrad, pentru a-l dărui bunicului său.

Din acel moment, bunicul și pisoiul au devenit de nedespărțit și petrec împreună fiecare minut liber. Bătrânul, fiind fost militar, l-a dresat pe animalul său de companie, iar acum întregul oraș îi admiră abilitățile.

De remarcat este zgarda lui Leo, pe care acesta o are de la regretata soție a bunelului Petru. Înainte de a se stinge din viață, femeia i-a cerut soțului să refacă mărgelele ei într-o zgardă deosebită pentru pisică. Bunelul Petru i-a îndeplinit dorința.

După ceva timp, pisoiul Leo a devenit faimos în toată țara. După cum recunoaște bărbatul, odată i s-a propus să schimbe animalul de companie pe 450 de mii de ruble rusești sau pe un automobil, însă el a refuzat în mod evident. Potrivit bunelului Petru, Leo este copilul lui și el nici nu admite gândul de a vinde pisica.