Acest BĂRBAT a venit în VIAŢA TA cu un motiv! Acest BĂRBAT ţi-a fost dăruit de Dumnezeu…

Dacă aţi învăţa să discerneţi rolul fiecărui om în viaţa voastră, v-ar fi mult mai uşor să-l acceptaţi şi chiar să-l iubiţi.  Şi nu în zadar acest bărbat a apărut in calea voastră, din moment ce viaţa e o şcoală, iar iubirea e principalul obiect de studiu. Putem dărui dragoste, doar atunci când o avem în noi, iar  bărbatul este oglinda femeii, care îi reflectă conţinutul. Am auzit recent o femeie, spunând că este gata să depună efort doar pentru un bărbat care merită. Dar care este acel bărbat?

libovi

Bărbatul care s-a lăsat atras de dumneavoastră, continuă să fie atras şi va mai fi atras, e anume bărbatul pe care îl meritaţi! Noţiunea de ”a fi demn de cineva” este destul de relativă. Meritaţi anume ceea ce reuşiţi să atrageţi. Dacă în viaţă intră doar bărbaţi cu caracter slab, lipsiţi de voinţă, înseamnă că anume asta sunteţi gata să primiţi la moment. Astfel, se proiectează starea voastră interioară şi ceea ce o afectează. Nu vă rămâne decât să vă analizaţi la rece comportamentul.

Să analizăm cele mai răspândite situaţii

Dacă în viaţă dvs a apărut un bărbat exagerat de gelos, ar trebui să învăţaţi să vă reorientaţi energia sexuală într-un act creativ, de exemplu.  Asta pentru că sexualitatea gestionată prost în mod normal stimulează manifestările de gelozie.

Ce lecţie dă un bărbat care loveşte în femeie?

Dacă în viaţa unei femei apare bărbatul-tiran, asta duce la gândul că respectiva ”victimă” are nevoie să-şi redefinească propria imagine şi valori, stabilind limite clare. Anume un astfel de bărbat poate învăţa o femeie respectul de sine, însă doar după ce ea va trece printr-un şir de situaţii dureroase.

Dacă în viaţa unei femei apare un bărbat cu dependenţe, nici asta nu e în zadar. Cel mai probabil că nici ea nu l-a ales în zadar. Dar ce lecţie poate oferi un astfel de om? Admitem două scenarii – fie că femeia îl va mustra continuu pe acest bărbat, umilindu-l şi accentuându-i slăbiciunea, fie că femeia se va victimiza, pângându-se pe viaţă. În prima situaţie am putea spune că bărbatul i-ar atrage femeii atenţia  că ea însăşi ar trebui să se schimbe, să devină mai feminină, poate, pentru a-l întoarce din evadarea în care se află. În cel de al doilea caz, femeia ar urma să înveţe să se iubească şi să se maturizeze.

Femeile care atrag bărbaţi cu caracter slab. Cel mai probabil e vorba despre femei care obişnuiesc să ia decizii singure, fără a da şansă unui bărbat.

Bărbaţii care ştiu să vorbească frumos, dar nu îşi îndeplinesc promisiunile, preferând să-şi trăiască viaţa cum le place, apar în viaţa acelor femei care nu ştiu să se preţuiască. Chiar dacă o astfel de femeie va întâlni pe parcurs un bărbat care o va iubi sincer, cu timpul relaţia lor ar putea degrada anume din cauză ca ea nu ştie să fie o personalitate.

Astfel, pentru a avea o relaţie echilibrată, femeia ar trebui să-şi revadă propriul comportament. Dacă în cuplu bărbatul se manifestă ca o fire slabă – înseamnă că femeia şi-a permis să fie cea puternică, dacă bărbatul e iresponsabil, s-ar putea ca anume femeia să aibă un comportament hiper-responsabil, asumându-şi prea multe. Iar dacă bărbatul obişnuieşte să mintă, înseamnă că femeia prea mult insistă pe detalii pentru a se convinge de adevăr.

Să nu uităm nici faptul că în viaţă funcţionează principiul oglinzii. Dacă în mod normal nu ne aranjează oamenii din jur, înseamnă că avem frustrări în privinţa propriei persoane. Şi totuşi, pentru a avea o relaţie armonioasă cu sexul opus, femeia nu are decât să-şi trăiască frumos rolul care îi este dat, să conştientizeze că este femeie.