Această tânără a salvat viața unui ghepard, regăsind în el un prieten adevărat

Cu câțiva ani în urmă, Heather Tookie, o tânără din Marea Britanie, a fost voluntar pe timp de vară la „Rezervația de gheparzi” din Africa de Sud. Acolo se îngrijeau gheparzii orfani, dar nimeni nu ascundea faptul că această activitate este un business. Animalele erau destinate a fi trofee de vânătoare ale oamenilor bogați. Heather a decis să salveze măcar pe unul dintre aceste animale sortite unui final trist.

Tânăra a lansat în rețelele sociale o mică campanie de strângere de fonduri, datorită căreia au fost cumpărați și duși în alte rezervații toți gheparzii. Heather a cheltuit 5000 de lire sterline pentru a aduce mica felină acasă. Desigur, acest gest nu a rezolvat problema gheparzilor din această țară, care ajung să fie așternuturi pe jos, însă femeia nu a putut rămâne indiferentă și a decis să salveze măcar unul.

Prietenul său rapid se numește Teardrop și este neașteptat de afectuos.

El știe că acest om l-a salvat de la soarta de a deveni o blană pe podea și îi este foarte recunoscător pentru asta.

Din fotografii se vede că felina sălbatică este mai gingașă și mai iubitoare decât o pisică.

Totuși, limba lui Teardrop este foarte aspră, așa că stăpâna sa nu întotdeauna poate să tolereze atunci când este linsă drăgostos.

În schimb, somnul în doi este foarte liniștit și cald.

Probabil ești curios să afli cum reacționează vecinii la vederea acestui animal de companie drăgălaș? Să știi că ghepardul este foarte prietenos cu toți, însă nimeni deocamdată nu a încercat să fugă de el.