Această femeie de 90 de ani și-a transformat satul într-o galerie de artă. Apreciază-i și tu inițiativa!

Dacă este dorință, orice lucru obișnuit poate fi transformat în ceva cu totul miraculos. Așa s-a întâmplat cu o mică localitate din Cehia. Sătucul Luke a înflorit la propriu și continuă să înflorească în fiecare zi datorită unei locuitoare talentate. Femeia a vrut să transforme locul natal, redându-i coloritul național.

Anechka Kashparkova este artistă a poporului care deja de 40 de ani, în fiecare primăvară și vară, pictează ornamente sub formă de flori pe casele din sat. Recent femeia a împlinit 90 de ani, dar nu are de gând să se oprească.

Toată viața femeia a muncit în domeniul agricol, iar în timpul liber picta. Să creeze aceste minunății o ajută doar o pensulă subțire și ultramarinul.

Locul său preferat este capela din sat.

Această clădire a devenit o mândrie a localității. Toți locuitorii îi admiră picturile. Un lucru uimitor este că Anechka nu-și imaginează cum va arăta desenul în final, așa că rezultatul este o surpriză și pentru ea.

Activitatea acestei băbuțe demonstrează că hobby-urile nu au vârstă și că trebuie să facem lucrurile care ne aduc plăcere atât cât trăim.

Trebuie să facem totul din inimă și atunci vom fi apreciați!

Dacă o să mergeți în Cehia să nu uitați să treceți în vizită și prin această localitate drăguță.

Cu siguranță, că prin intermediul acestor desene, prezența artistei va fi resimțită încă multe secole la rând.

Sursa