A încercat să-mi fure soțul din familie, dar ea însăși a avut de suferit!

Am un soț iubitor, doi copii minunați și un job care-mi asigură independența financiară, dar fără să mă simt supraîncărcată. Cu alte cuvinte, sunt o femeie fericită. Mai bine zis – am fost, până nu s-a întâmplat o situație neplăcută, pe care cu greu am reușit să o depășim.

Totul a început când la serviciul lui a apărut o angajată nouă, pe nume Andreea – tânără, singură și tentantă. Colectivul soțului meu e plin de burlaci bogați și atrăgători, dar din anumite motive acesteia i-a plăcut anume partenerul meu. Curând, Andreea a început să-i facă avansuri, dar soțul meu nu reacționa nici într-un fel. Iar la un anumit moment, fata a decis să meargă pe principiul all-in, încercând să-l seducă insistent și deschis. Totul era atât de transparent, încât întreg departamentul polemiza în șoaptă despre acest subiect.

Soțul a chemat-o la el în birou și i-a cerut să înceteze. Pasiunea părea să se fi potolit. Dar în mai puțin de o lună, bărbatul meu și-a făcut bagajele și s-a mutat la Andreea.

Lovitura a fost atât de șocantă și puternică, încât unicul lucru care mă ținea în viață erau copiii. Într-o singură lună cred că am îmbătrânit cu vreo 10 ani. Mama a luat copiii sub aripa ei. Medicii mi-au prescris un tratament puternic cu antidepresive. După cum era să aflu mai târziu, soțul meu tot avea probleme, iar starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Dar, aparent, am un înger păzitor.

Niciodată nu am fost o persoană deosebit de credincioasă, o făceam mai mult sub presiunea nescrisă a părinților mei. Dar când te afli într-o stare de disperare ucigătoare, orice remediu este bun. M-am târât (la propriu) într-o bună zi la biserică, dar în fața ușii eram sleită de puteri, nu-mi mai puteam mișca picioarele de parcă ceva mă ținea departe de interiorul acesteia. În acel moment, s-a apropiat o bătrânică și i-am dezvăluit tot adevărul despre situația prin care treceam. Aceasta mi-a zis că năpasta nu a dat peste noi întâmplător și rugăciunile nu vor fi suficiente.

Înainte aveam obiceiul stupid de a lua peste picior oamenii care cred în tot felul de prezicătoare și tămăduitoare, dar din disperare am ajuns la una din ele, cu ajutorul acelei bătrâne. Tămăduitoarea a turnat câteva picături de ceară peste mine și mi-a dezvăluit că cineva a folosit un descântec de dragoste asupra soțului meu și aruncat un blestem de moarte pe mine. Urmând sfaturile acesteia, timp de 3 luni am reușit să mă tratez, iar soțul meu s-a întors acasă. A recunoscut că îi era nespus de dor de mine și de copii, dar nu putea să plece, de parcă picioarele îi erau legate cu lanțuri.

Au trecut 3 ani de când suntem din nou împreună. Zâmbetul și voia bună s-au întors treptat în casa noastră. Andreea s-a căsătorit, dar Dumnezeu a pedepsit-o pentru acțiunile sale prin faptul că nu poate să aibă copii, chiar dacă testele arată că și ea și soțul său sunt perfect sănătoși. La un anumit moment, au vrut să înfieze unul, dar în ziua X și-a frânt piciorul în 3 locuri. De ceva timp nu mai lucrează în aceeași companie. Sper să nu mai auzim nimic despre ea. Ceea ce contează cu adevărat este că familia mea a rămas lângă mine.