9 imagini cu câini, care pozează mai bine decât unele supermodele! Vezi fotografiile

Anna Averyanova este fotografă din Sankt Petersburg. Anna călătorește adesea și este însoțită de animalele ei de companie, care devin eroi recunoscuți ai fotografiilor fotografului.
Eroii următoarelor fotografii sunt câinii border collie Dexter și Litchi. Dexter a venit de la Moscova la Sankt Petersburg, unde l-a întâlnit Litchi, așa că s-a născut imediat ideea de a fotografia întâlnirea la gară și de a se plimba prin oraș.

Anna a început să facă fotografii în copilărie – primele ei modele erau animale de companie în casa părinților ei. Acum are propriii câini, care apar adesea în pozele ei.


Anna își iubește câinii foarte mult și știe cât de greu este să organizezi procesul de fotografiere.

Anna nu a urmat un curs special pentru a contacta câinii, dar știe că cheia succesului fotografiilor frumoase este atunci când animalele de companie sunt fericite. Trebuie să iubim animalele și să încercăm să înțelegem particularitățile comportamentului și caracterului lor și să nu uităm să le răsfățăm. De exemplu cu: plimbări lungi, jucării preferate și mâncare delicioasă.
Observați cât de fericiți și sănătoși arată acești câini? Acest lucru este, în primul rând, dovedit de blana strălucitoare și de fețele fericite.