8 vedete, care demonstrează că tinerețea veșnică există. Au peste 65 de ani și își dezvăluie secretele frumuseții!

Suntem admirați de vedetele care știu să îmbătrânească frumos. Nu ezită să spună câți ani au, pentru că acest lucru nu poate fi decât mândru: unele vedete rămân feminine și atractive după 60 de ani. Este vorba despre astfel de eroine uimitoare, fără exagerare, pe care le vom spune astăzi.

Helen Mirren, 75 de ani
Helen Mirren, în vârstă de 75 de ani, merge pe covorul roșu îmbrăcată în ținute de design potrivite și arată minunat. Actrița spune că nu a fost niciodată un fan al sălilor de sport, dar se poate lăuda cu disciplina: în fiecare zi dedică 15 minute unui set de exerciții fizice, pe care le face de jumătate de secol!

Meryl Streep, 71
Meryl Streep, premiată cu Oscar, este una dintre acele vedete care nu s-au bazat niciodată pe ținute, dar în același timp reușește să arate întotdeauna elegantă și feminină, chiar și în cele mai simple haine. Meryl nu iubește plasticitatea, nici dietele, dar se distinge printr-o frumusețe specială – nobilă și naturală.

Sophia Loren, 86 de ani
Deținătoarea recordului din ratingului nostru este Sophia Loren, în vârstă de 86 de ani, care, chiar și la o vârstă atât de respectabilă, reușește să-i înnebunească pe bărbați. Vârsta înaintată a unei femei este adesea observată pe gât și decolteu – Sophie își permite încă rochii destul de deschise în care arată minunat. Secretul tinereții sale este somnul sănătos (vedeta se culcă cel târziu la 21:00), dieta mediteraneană și buna dispoziție.

Jane Fonda, 82 de ani
Creatoarea aerobicului, Jane Fonda, este o persoană cu adevărat unică. Jane nu poate fi numită bunică, pentru că la 82 de ani poartă cu îndrăzneală cea mai strânsă rochie și nu ne putem abține să nu-i admirăm talia. Și toate acestea datorită unui stil de viață activ – nici o zi fără aerobic, ia exemplu!

Catherine Deneuve, 76 de ani
Catherine Deneuve este simbolul frumuseții franceze, indiferent ce vârstă are această femeie legendară. Catherine nu încearcă să pară mai tânără decât vârsta ei, rămânând în același timp o femeie foarte atractivă, cu o viziune înțeleaptă. Apropo, actrița fumează toată viața – nu este pregătită să renunțe la această mică slăbiciune chiar și de dragul frumuseții.

Irina Allegrova, 68 de ani
Irina Allegrova, în ultimii 15 ani nu pare să se schimbe deloc! Irina își monitorizează dieta: mănâncă doar fructe, legume și fructe de mare. Vedeta a lăsat complet să consume carnea, deoarece după o anumită vârstă începe să afecteze tinerețea pielii.

Jessica Lange, 71 de ani
Actrița Jessica Lange la vârsta de 71 de ani este, de asemenea, o femeie foarte atractivă. Jessica nu încearcă să pară mai tânără, alege un stil strict și luxuriant. Imaginea lui Lange poate fi considerată cu adevărat impecabilă – asta înseamnă gustul absolut!

Sofia Rotaru, 73 de ani
Sofia Rotaru poate fi cu siguranță mândră de felul în care arată la 71 de ani – chiar și Demi Moore ar putea invidia asta! Cântăreața originară din Republica Moldova are deja nepoți mari și ea însăși rămâne o femeie foarte atractivă cu vârsta. Evident, Sofia vizitează în mod regulat cosmetologul, dar nu a mers niciodată prea departe cu procedurile, spre deosebire de colegii occidentali.