8 semne ale unei Personalități Alfa. De ce oamenii puternici intimidează pe cei din jur

O personalitate Alfa este un simbol al firii puternice. De multe ori, aceste personalități pot cu ușurință speria sau intimida alți oameni.

Într-o lume unde predomină nesiguranța și frica este aproape imposibil să fii bun sau liniștit. Dar sunt oameni care posedă calități deosebite, care fac față tuturor greutăților și au o forță autentică. Cu toții avem de învățat de la acești oameni.

Dar cum deosebim acești oameni, poate și tu ești o fire puternică, dacă te regăsești în aceste 8 trăsături care definesc o personalitate puternică.

1.Nu lași pe toată lumea să intre în viața ta

Oamenii puternici percep foarte clar oamenii inconștienți și ei aleg cu mare grijă cine să intre în viața lor. Filozofia de bază în prietenie este: mai bine să rămâi singur și sincer decât să fii înconjurat de oameni falși.

Din această cauză o personalitate Alfa are un număr select de persoane care pot fi considerați prieteni. Ei pun accentul doar pe calitate, iar cantitatea este doar o esență a timpului.

2.Nu vânezi atenția

Nu ești tipul de persoană care face totul pentru o mică atenție. De fapt, nu reușești să înțelegi de ce oamenii sunt atât de dornici să mulțumească pe alții, încât sunt gata să meargă la orice sacrificiu pentru a câștiga încrederea.

Firea dumnevoastră puternică atrage oamenii ca un magnet, dar le trezește sentimente contradictorii, de invidie sau timiditate.

3.Nu aveți nevoie de aprobarea celor din jur

Majoritatea oamenilor fac acțiuni pentru a fi apreciați de ceilalți, practic, ei nu se simt satisfăcuți dacă cineva nu-i aprobă. Alții sunt gata să-și dăzvăluie propria viața pentru a fi compătimiți sau lăudați. Dar persoanele puternice- nu.

O personalitate Alfa face ceea ce vrea să facă și nu va aștepta nici un fel de aprobare. Pentru că este sigur în sine, stabilește obiective noi, le atinge indiferent de ce cred alții. Motivația și susținerea sunt propriul for interior.

4.Ai repulsie pentru ignoranți, idioți și insensibili

Personalitatea ta puternică vine ca urmare a faptului că ești atent și bine informat. Nu te grăbești în luarea deciziilor și ești rațional. Pur și simplu nu susții oamenii care sunt ignoranți într-o lume plină de informații și care aleg să fie insensibili și ipocriți când trebuie să fie atenți și raționali.

5.Urăști vorbele mici 

Urăști discuțiile plictisitoare, monotone și care nu duc la nici un rezultat evident. Pierderea de timp, bârfele și alte chestii îți sunt străine. De ce să vorbești despre aceste lucruri irelevante atunci când există atât de multe lucruri utile și interesante.

Nu numai că este o pierdere de timp, dar pur și simplu nu înțelegi de ce oamenii se concentrează pe lucruri moarte, inerte, când sunt atâtea oportunități de evoluție.

6.Ești un bun ascultător

Oamenii vor să fie auziți și înțeleși. Tu fiind o personalitate puternică percepi acest lucru perfect și le oferi asta. Ești conștient că pentru a afla adevărul trebuie să asculți atent, dezinteresat și fără preconcepții.

Pe unii această deschidere ar putea să-i sperie, dar sunt oameni care vor aprecia acest gest.

7.Nu accepți scuzele 

Nu numai că nu accepți niciodată scuzele, dar nici nu-i poți suporta pe cei care mereu găsesc motive și mijloace de eschivare de la responsibilități. Pur și simplu nu ai timp să asculți pe oamenii care plâng de modul în care nu au gestionat timpul lor în mod corespunzător și care dau vina pe factorii externi.

Tu înțelegi că totul este în mintea noatră și cum gestionăm timpul așa ne bucurăm de succese sau insuccese. Fiecare este capabil dacă dorește cu adevărat.

8.Ești neînfricat 

Cu toții avem temerile noastre, nu neapărat ”frică” în sensul direct, dar o personalitate Alfa știe cum să gestioneze emoțiile și să depășească temerile. Știi că frica este doar frică, iar ea nu poate deveni niciodată mai mari decât tine. Orice nu s-ar întâmpla poți depăși toate obstacolele. Sentimentul de teamă ne mărește conștiința și ne face mai precauți, deci mai responsabili.