7 trucuri simple, care te vor întineri cu 10 ani. Încearcă-le!

Machiajul selectat și aplicat competent poate face cu adevărat minuni: o față simplă se va transforma într-una de neuitat, obosită – într-una fresh și chiar poate arunca de la cinci până la zece ani. Încercați aceste trucuri și asigurați-vă că a fi tânăr și frumos nu este atât de dificil.

1.Sprâncene late și stufoase
Sprâncenele subțiri – au fost la modă la mijlocul secolului trecut – este cel mai sigur mod de a te îmbătrâni. Prin urmare, dacă dintr-un anumit motiv doriți să arătați mai în vârstă, este timpul să faceți sprâncenele subțiri. Dar dacă scopul este opus, merită să le „desenăm”  largi și groase – dar numai cu măsură!
2. Fard în tonuri blânde
Rozul sau nuanțele delicate de corali sunt alegerea noastră! Fără nuanțe de roșu – îmbătrânește. Pentru ca aspectul să arate proaspăt și tânăr, merită să aplicați fard roz chiar pe merele obrajilor și umbrirea cât mai mult posibil.

3. Lipsa de eyeliner și farduri albe

Dacă doriți să subliniați ochii, este mai bine să mergeți cu umbre mai întunecate de-a lungul liniei genelor – acest lucru va face accentul pe ochi mai pronunțat și, în același timp, va lăsa o impresie de prospețime și tinerețe.

4. Luciu de buze
Da, rujul mat este la modă – dar ar trebui să se acorde atenție nu la ceea ce este la modă, ci ceea ce se potrivește. Rujul mat face vizual buzele mai subțiri; în plus, în timpul zilei, rujul tinde accentueze ridurile buzelor. Luciul cu efect „umed” face ca buzele să fie mai pline și cărnoase – și acesta este unul dintre semnele importante ale tinereții.
5. Fard maro și creionul
Dacă totuși doriți să vă scoateți în evidență ochii, ar trebui să acordați preferință creionului și nuanțelor de maro, mai degrabă decât nuanței întunecate: negrul creează iluzia unui aspect obosit, în timp ce maro vă va face aspectul mai deschis și mai tânăr.
6. Corector reflectorizant
Ar trebui să fie aplicat pe pielea de sub ochi într-un strat subțire, pudrând cu o perie largă. Particulele reflectorizante nu numai că vor ajuta la acoperirea vânătăilor sub ochi, dar vor face și liniile fine mai puțin vizibile. Cel mai important, corectorul nu ar trebui să fie prea strălucitor pentru a ascunde ridurile și denivelările și să nu atragă atenția asupra lor.
7.Fond de ten cu nuanță roz
Găsirea acestuia, este puțin mai dificilă decât în ​​cazul bejului sau nisipului, dar merită: este baza care va ajuta la crearea aspectului cel mai proaspăt. Chiar și o nuanță subtilă de roz face ca fața să arate mai tânără și mai proaspătă. Principalul lucru este să alegeți cu atenție nuanța cea mai apropiată de tonul natural al pielii.