7 reguli principale ale vieții. Cu cât mai degrabă le vei conștientiza, cu atât mai bine!

Cuvintele introductive sunt de prisos, să trecem direct la obiect:

Regula 1: Oglinda

Oamenii din jurul meu sunt oglinzile mele. De regulă, ele reflectă caracteristicile personalității mele, de care eu nu sunt conștient.

Regula 2: Alegerea

Tot ceea ce se întâmplă în viața ta este rezultatul propriei tale alegeri. Fiecare își creează propriul destin și numai el este responsabil de ceea ce se întâmplă acum în viața sa.

Regula 3: Greșelile

Toată lumea poate să greșească. Nu toate acțiunile tale ar trebui considerate de oameni ca fiind corecte – acest lucru este normal. Principalul lucru este să fii capabil să îți recunoști greșelile și să le corectezi sau cel puțin să înveți o lecție din ele.

Regula 4: Echilibru

Ai exact atât cât meriți. Acest lucru se referă atât la relații, muncă sau bani. Dacă nu investești destul în relație, cum poți cere acest lucru de la partenerul tău? În acest caz, toate pretențiile tale sunt lipsite de sens.

Regula 5: Capacitatea de a refuza

Nimeni nu îți datorează nimic, la fel ca și altora. Poți ajuta oamenii în mod dezinteresat și te poți bucura de acest fapt. Dar oamenii se folosesc cu îndemânare de bunătatea ta, trebuie să înțelegi acest lucru și să îi poți refuza pentru binele tău.

Regula 6: Prezentul 

Trăiești aici și acum. Trecutul te trage în jos, acesta nu mai poate fi schimbat. Viitorul încă nu a venit și practic oricare dintre acțiunile tale îl poate schimba. Trăiește cu prezentul!

Regula 7: Mișcarea

Mișcarea înseamnă viață, stabilește obiective, lucrează asupra ta. Să visezi este necesar și chiar util. Fii ambițios, tot ceea ce ai ești tu însuți.