7 Modele de rochii care le fac pe femei mult mai atrăgătoare pentru bărbați!

Rochia este un atribut de neînlocuit din garderoba unei femei. Pe lângă faptului, că rochia oferă stil imaginii, aceasta îți poate adăuga feminitate și eleganță, atrăgând și mai mult atenția bărbaților. Iată 7 modele de rochii, care în opinia bărbaților le fac mai atrăgătoare pe femei.

Rochia mulată pe corp

Rochiile mulate subliniază avantajele siluetei tale, iar o siluetă frumoasă nu poate lăsa niciun bărbat indiferent. Dacă ai peste 40 de ani, optează pentru rochii până la genunchi sau puțin mai lungi. Astfel, vei arăta mai elegantă.

Rochia cu tăietură

Nu în zadar celebritățile adoră să poarte rochii cu tăietură pe covorul roșu – acestea sunt cu adevărat spectaculoase. Așadar, dacă ai peste 40 de ani și ai de ales între o rochie cu decolteu sau una cu tăietură – alege-o pe a doua. Astfel, vei arăta atrăgător, dar nu provocator.

Rochia cu imprimeu

Bărbaților le plac modelele neobișnuite de rochii – cu imprimeu floral, leopard, polka dots. Din fericire, toate acestea sunt deosebit de actuale acum, așa că îl poți alege pe oricare și fii gata să primești complimente.

Rochia dantelată

Rochia din dantelă este unul dintre cele mai feminine elemente de garderobă. Prin urmare, aceasta este arma ta secretă a seducției. Pentru o grație suplimentară, poartă rochia dantelată cu sandale sau pantofi stiletto.

Rochia cu umeri goi

Dacă vrei să atragi atenția unui bărbat – îmbracă o rochie care îți dezgolește frumos umerii și clavicula. Pentru a finaliza imaginea, poartă cercei mari și/sau pandantive. Alege accesoriile în funcție de situație – pentru cină, îmbracă o rochie cu pantofi, iar în timpul zilei poartă o ținută asortată cu încălțăminte pe toc jos.

Rochia cu spatele gol

Spatele gol este acel detaliu al rochiei, căruia bărbații nu îi pot rezista. Acest model de rochie va fi întotdeauna la modă. Dacă ai decis să optezi pentru această variantă, nu uita să ții capul sus și să ai o postură dreaptă.

Rochia parte peste parte

Rochia parte peste parte este nu doar la modă și comodă, dar și foarte atrăgătoare. Majoritatea bărbaților sunt de părerea că acest model se potrivește perfect atât pentru fete, cât și pentru femei mature.