7 Mementouri utile care îți vor schimba radical modul de gândire!

„Lumea pe care o avem a fost creată în procesul gândirii noastre. Ea nu poate fi schimbată fără a ne schimba conștiința.” – Albert Einstein

1.Poate e dificil să accepți asta acum, dar tot ceea ce se întâmplă în viața ta te ajută să crești și să te dezvolți. 

Atunci când dorești să renunți, amintește-ți de următoarele: uneori pentru a fi mai bine, totul trebuie să meargă mai întâi prost. Uneori, pentru a ajunge la ce este mai bun, trebuie mai întâi să treci prin ce e mai rău.

Acest lucru se datorează faptului că oportunitățile cele mai valoroase apar adesea în momentele cele mai dificile. Și vei întâlni cea mai puternică rezistență în momentul în care ești cel mai aproape de cea mai luminoasă minune din viața ta.

2.Opinia ta despre oameni și stiuații se va schimba. Acest lucru este absolut normal. 

În viitor, vei privi unele lucruri într-un mod complet diferit decât înainte. La fel se poate spune și despre sentimente. Acum nu mai simți ceea ce simțeai cândva. Faptul că ți-a plăcut ceva în trecut nu garantează că îți va plăcea mereu.

Să îți fii devotat ție înseamnă a-ți permite să crești, să te devolți, să te schimbi și să accepți provocările pe care ți le aduce fiecare zi nouă.

3.În viață, vor apărea întotdeauna schimbări, care vor fi mult mai dificil de acceptat decât cele care au fost înaintea lor. 

Creșterea și dezvoltarea este un proces dureros. Schimbarea este un proces dureros. Dar nu este nimic mai rău decât să rămâi blocat acolo unde nu aparții.

Pentru a recunoaște faptul că ceva trebuie schimbat, este nevoie de un curaj imens. Pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru acceptarea schimbărilor ai nevoie de și mult curaj. Cu toate acestea, rezultatul final merită toate eforturile pe care le depui.

4.Cei care se plâng cel mai mult obțin cel mai puțin. 

Este întotdeauna mai bine să încerci să realizezi ceva măreț și să eșuezi, decât să nu faci nimic și să reușești în această ocupație. Chiar dacă ai pierdut, nimic nu se termină cu asta. Finalul vine atunci când încetezi să mai încerci și începi să te plângi.

5.Fericirea depinde de gândirea ta.

Dacă le vei permite gândurilor negative să ocupe un loc de durată în mintea ta, acestea își vor atinge scopul. Ele te vor priva de sentimentul de pace și bucurie. Până la urmă, vei fi învins.

Noi suntem gândurile noastre. Nu vei putea schimba nimic dacă nu ești în stare să îți schimbi gândurile.

6.Te-ai născut cu darul de a schimba viața cuiva în bine.

Nu neglija niciodată această capacitate. Fii bun. Trăiește cu prezentul. Fii cel care se implică și acționează. Eși capabil să schimbi această lume spre bine.

De fapt, ideea nu este doar să fii fericit în propria ta lume mică. De asemenea, este de a ajuta, de a fi sincer și bun cu ceilalți, de a empatiza și de a aduce o contribuție care să confirme: ai trăit bine această viață.

7.În viață, fiecare om este întâlnit dintr-un motiv oarecare

Dacă le vei oferi o astfel de oportunitate, fiecare dintre cei pe care îi cunoști va avea ceva minunat să îți ofere.

Unii dintre ei îți vor testa puterea, alții te vor învăța ceva, iar alții te vor inspira să arăți tot ce ai mai bun în tine. Fii recunoscător pentru fiecare persoană pe care o întâlnești în această viață. Da, pentru fiecare!