7 legi cruciale pentru succes de la ”Mesia Milionarilor”.

Randy Paul Gage este expert în autodezvoltare cu specializare în domeniul succesului și prosperității. Pentru concepțiile sale e cunoscut ca ”Mesia Milionarilor”. Convingerile sale care au dat rezultate excepționale inspiră multă lume să pornească pe drumul prosper al succesului. Mulți îi urmează sfaturile schimbându-și modul de a gândi despre cum se obține succesul.

1. Legea lacunei

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, golește dulapul. Trebuie să știi să te desparți de stereotipuri.

2. Legea circulației

Fii gata să dai ceva ca să primești în schimb ceea ce dorești.

3. Legea imaginației

În primul rând trebuie să-ți imaginezi prosperitate. Descrie ziua ta ideală și povestește-i despre ea doar persoanei de încredere. Amintește-ți de asemenea zi în timpul liber.

4. Legea creativității

Poți deveni prosper(ă) prin puterea gândirii tale, prin intuiție și imaginație.

5. Legea reciprocității

Dacă oferi ceva, ți se-ntoarce înzecit. Atunci când primești ceva, trebuie să împarți neapărat cu cei din jur. Dacă faci asta, atragi prosperare și bunăstare.

6. Legea zeciuielii

Universul își ia întotdeauna a zecea parte. E partea ta de recunoștință pentru sprijinul pe care-l primești. Nu știi niciodată când ți se-ntoarce înapoi. Acest fenomen se poate manifesta sub diferite forme: de reconciliere cu cineva, de recuperare a ceva, etc.

7. Legea îngăduinței

Dacă nu știi să ierți oamenii, nu te vei îmbogăți niciodată. Dacă sufletul ți-e plin de ură, nu vei avea parte de dragoste. Trebuie să te dezici de gândurile negative, care nu te lasă-n pace.

sursa