7 Greșeli frecvente în alegerea hainelor, care te împiedică să arăți MAI SUPLĂ!

Fiecare dintre noi își dorește să arate grozav. Mulți țin o dietă, merg la sala de sport pentru a obține silueta viselor lor. Dar toate eforturile pot fi spulberate de hainele alese greșit. De aceea, vezi 7 greșeli pe care majoritatea le admit atunci când își aleg ținuta.

1.Carouri mari

Îmbrăcămintea cu un imprimeu mare poate strica complet figura. Deși carourile arată elegant, acestea te poate face să arăți mai plină la șolduri. Este mai bine să alegi o ținută cu un imprimeu neutru și de preferință îngustată în partea de jos.

2.Imprimeu orizontal

Un astfel de imprimeu pe haină face ca silueta să arate mai voluminoasă. Dacă ești o fată zveltă, atunci, posibil ca acest imprimeu să nu îți strice vizual figura, dar doamnele mai plinuțe ar trebui să evite astfel de haine și să acorde preferință dungilor verticale, pentru a arăta vizual mai înalte.

Cea mai bună alternativă este combinația clasică de dungi simple, care arată întotdeauna elegant. Atrage atenția: bluza este prinsă în pantaloni. Datorită acestui fapt, vei arăta mai înaltă și mai subțire.

3.Decor excesiv

Faldurile și volanele de diferite dimensiuni adaugă vizual câteva kilograme în plus siluetei tale, iar tricourile simple, fără toate aceste decorațiuni, dimpotrivă, îi conferă suplețe.

Alege hainele cu un decor modest, monocromatic, de exemplu o fustă lungă cu fermoar în față îți poate lungi vizual silueta.

4.Imprimeuri mari și elemente orizontale

Se știe că imprimeurile mari fac silueta mai masivă, iar dungile și elementele orizontale dezavantajează și mai mult figura. Sandalele cu șireturi nu fac altceva decât să consolideze acest efect. Dacă nu dorești să arăți mai plină, atunci ar trebui să alegi haine cu dungi verticale și să renunți la piesele vestimentare cu imprimeu mare.

5.Decolteul de tip barcă

Un asemenea decolteu face șoldurile și talia mai voluminoasă și este recomandat femeilor cu sâni de mărime mică. Decolteul de tip V, dimpotrivă, adaugă suplețe siluetei.

6.Dungi orizontale largi 

Ce poate fi mai rău decât dungile orizontale? Dungile largi și de culori aprinse orizontale! În plus, hainele cu dungi largi, precum este fusta din imaginea din stânga, pot transforma chiar și o figură subțire într-un sac fără formă.

7.Culorile aprinse

În imaginea de mai jos, poți vedea două bluze identice care diferă doar prin culoare. În stânga, șoldurile și talia arată mai largi, deoarece dungile de culoare aprinsă fac ca figura să pară mai voluminoasă, plus pantalonii largi, care de asemenea îngrașă vizual. Dacă ai unele neajunsuri ale siluetei, acordă preferință culorilor neutre pentru a nu perturba proporțiile.