6 sfaturi elementare ca să fii și mai atrăgătoare în ochii unui bărbat!

Orice femeie dorește să fie atrăgătoare, cochetă și tentantă în ochii bărbaților. Și bine face. Până la urmă, ce poate fi mai plăcut ochiului decât o femeie frumoasă. Dar în încercarea de a ține pasul cu moda și vibrațiile socio-culturale contemporane, femeile uită că preferințele bărbaților pot să difere un pic de viziunile lor cu privire la tot ce înseamnă tentant și atrăgător. Prin urmare, astăzi vom discuta despre 6 momente cheie, apreciate de bărbați, care te vor ajuta să arăți cochetă și ademenitoare în ochii lor.

1. Aspectul fizic contează!

Chiar dacă sună oarecum dur, asta e realitatea. Nimeni nu va atrage atenția la interiorul tău multilateral, expresiv și bogat, la sufletul cast sau la mintea ascuțită, dacă nu vei avea un look cât de cât agreabil. Bărbații iubesc cu ochii, sunt ademeniți de exterior, dar se îndrăgostesc de interior. Refuzând îndărătnic să ai grijă de aspectul tău, e complicat să devii râvnită, și ce n-ai spune, orice femeie își dorește acest lucru.

2. Nu fi pisăloagă!

Bărbaților nu le plac pisăloagele. De fapt, cui i-ar plăcea să fie tachinat zilnic cu aceleași întrebări, reproșuri, controale, care nu sunt nimic altceva decât o manifestare a anxietății și a lipsei de încredere în sine. Bărbații sunt ademeniți de femeile sigure pe sine și pe frumusețea lor.

3. Încetează să dramatizezi la fiecare pas!

Femeile pot fi foarte sensibile, expresive și emoționale, iar bărbații, indubitabil sunt atrași de acest lucru, dar nu și atunci când acestea fac abuz de drame și exagerează gravitatea oricărei situații, cel mai trivial și consumat exemplu în acest sens fiind cel al unghiei rupte. Bărbații sunt obișnuiți să abordeze problemele constructiv, iar scandalurile și panica nejustificată nu se încadrează în viziunea lor de a rezolva lucrurile. Necazurile mărunte sunt irelevante și nu fac decât să compromită integritatea emoțională a femeii și să submineze relația.

4. Nu uita că pe lângă mamă, mai ești și soție!

O scriu cu toată responsabilitatea și sunt gata să primesc bobârnace peste nas. Cum adică, să petrec mai puțin timp cu copilul? – Aproape. Odată cu nașterea unui copil, multe femei uită că mai au și un soț, care asemenea unui copil, simte necesitatea în dragoste și afecțiune. Armonia e cuvântul cheie în acest sens. Nu uita de soțul tău, care a renunțat la multe pentru prosperitatea și fericirea voastră și merită să fie apreciat și iubit.

5. Încetează să reinventezi complexe!

Uite o listă de exemple. Îți amintește de cineva?

– Sunt grasă, nu vreau să ies nicăieri.

– Uită-te la fața mea, e plină de coșuri!

– Am picioare strâmbe, nu mai îmbrac rochia aia!

În primul rând, dacă nu te iubești pe sine însăți, cum să te iubească alții? În al doilea rând, dacă un bărbat nu observă imperfecțiunile tale, de ce să-i atragi atenția asupra lor? În al treilea, dacă totuși acestea nu au trecut neobservate și bărbatul te adoră așa cum ești, de ce să-i trezești îndoieli cu privire la alegerea sa? Complexele otrăvesc stima de sine și integritatea oricărei relații.

6. Nu-l mai sufoca cu atenția ta

Relația e un joc continuu de șah, sau ping-pong, dacă dorești. Bărbatul vrea să se simtă iubit, dar dacă dragostea și afecțiunea debordează din sufletul unei femei, acesta își poate pierde interesul, și viceversa. Totul trebuie să se întâmple organic și armonios. Un proverb chinezesc sună în felul următor: „Există întotdeauna exact zece pași între tine și o altă persoană. Dacă ai făcut 5 pași și nimeni nu te-a întâlnit, întoarce-te și pleacă!”