6 întrebări incomode, adresate unui bărbat, care disting o femeie fatală de celelalte!

Femeile fatale se deosebesc de celelalte prin încrederea în propria frumusețe și propria identitate. Acestea știu ce vor, își cunosc propria valoare, se țin sigure pe sine în societate și în preajma bărbaților și, literalmente, atrag după sine privirile stupefiate ale celor din urmă.

De regulă, ele nu pot fi intimidate, iar când comunică cu sexul opus își permit să vină cu întrebări directe, inteligente, nițel pretențioase, care testează tăria de înger a interlocutorului și candoarea intențiilor sale, făcându-l să se simtă jenat și ușor deplasat. Hai să vedem împreună care sunt acele întrebări specifice, care evidențiază o femeie fatală din mulțime.

Ce îți place cel mai mult la mine?

O femeie care se respectă întreabă direct, fără să-i fie frică de faptul că poate fi considerată vanitoasă. Aceasta doar îți dorește să fie apreciată și să-i fie confirmate propriile merite, fiind gata să asculte ore în șir complimente și cuvinte de laudă la adresa sa. Pentru că merită. Acesta este un adevărat balsam pentru suflet, care cristalizează o aură, un piedestal invizibil în jurul său, ce o ridică deasupra celor care o înconjoară.

Ce zici să-mi schimbăm mașina, din nou?

O femeie fatală trebuie să corespundă continuu acestui statut, tot ce o înconjoară fiind prestigios și la cel mai înalt nivel, iar bunurile materiale nu sunt o excepție. De regulă, acestea se lasă cucerite de bărbați charismatici, care sunt în stare să le satisfacă acest moft, privindu-l ca pe ceva firesc.

Care este cel mai important lucru la o femeie, în afară de frumusețe?

O femeie fatală nu e irezistibilă doar din punct de vedere vizual, ci și inteligentă sau poate chiar, înțeleaptă. Ea foarte bine știe că atractivitatea feminină nu constă doar în parametrii fizici, ci și în identitate, constituție morală, sistem de valori sau obiceiuri și vrea să se asigure că și partenerul său înțelege acest lucru.

Cum crezi, relația noastră este una împlinită?

De regulă, femeile superbe sunt foarte avizate în ceea ce privește cursul unei relații și au un simț foarte fin în ceea ce privește sentimentele partenerilor lor. Prin urmare, este foarte important pentru ele să să simtă pulsul relației pentru a nu rata nimic important. Cea mai eficientă metodă este sa-ți întrebi direct bărbatul despre acest lucru. O femeie fatală nu va scăpa cu vederea nici cel mai mărunt detaliu. Ce se întâmplă dacă există lucruri de care el este nemulțumit, iar femeia nici măcar nu știe despre asta?

Ai fi în stare să trăiești în umbra unei femei?

În cazul unui răspuns negativ s-ar putea să sară scântei, fiindcă, pe de o parte, o femeie fatală vrea să fie numărul 1, dar pe alta are nevoie de un bărbat cu un caracter la fel de pronunțat.

Există ceva ce nu ai putea ierta unei asemenea femei ca mine?

O femeie fatală știe cât de atractivă este și că grație acestei atractivități irezistibile poate fi iertată în repetate rânduri. Cu toate acestea, dacă îți mai amintești, ea mai este și înțeleaptă și realizează foarte bine că răbdarea unui om este epuizabilă și sunt limite care nu trebuie depășite.