5 vedete care și-au pierdut locurile de muncă din cauza kilogramelor în plus! Află cine sunt ei

Industria divertismentului este exigentă și crudă față de apariția artiștilor. Am colectat povești, despre cum contractele și perspective strălucite au fost scăpate din mâinile vedetelor din cauza unei figuri imperfecte.

Margot Robbie
Este greu de crezut, dar o actriță de succes, ambasadorul brandului Chanel, care a fost aleasă personal de Karl Lagerfeld, Margot Robbie, a primit odată respingeri de la casting din cauza formelor sale. Pentru a se încadra în idealul standardelor de frumusețe de la Hollywood, australianul a trebuit să piardă din greutate. Actriță s-a apucat de treabă: după o dietă strictă și antrenamente zilnice, a slăbit cu 9 kg. Adevărat, după această experiență a jurat să se nu să se mai epuizeze așa. Prin urmare, când producătorii filmului „Tarzan. Legenda „i-a dat de înțeles că ar fi bine ca Margot să slăbească puțin, actrița a refuzat: spun ei, personajul ei Jane a trăit în secolul al XIX-lea, deci a fi o fată corpolentă va fi mai credibil.

Ryan Gosling

Actorul a suferit, de asemenea, o dată de excesul de greutate, din cauza aceasta contractul pentru filmul „Lovely Bones” a fost reziliat. Curiozitatea situației a fost că Ryan Gosling a adăugat 27 kg pentru o mai mare convingere, obișnuindu-se cu rolul tatălui unui adolescent, pe care urma să-l joace. Dar producătorii au gândit diferit și l-au înlocuit pe Gosling cu Mark Wahlberg.
„Am apărut pe platourile de filmare și m-am înșelat teribil”, a spus Ryan Gosling mai târziu. „În acel moment eram gras și șomer”. Actorul și-a recăpătat repede greutatea și nu a mai repetat astfel de experimente.

Amy Schumer

Actrița joacă în filme gen comedie, dar și acolo sunt binevenite siluete suple. Amy, după cum știți, s-a distins întotdeauna prin forme sale curbate. Pentru filmarea în filmul „Fată fără complexe”, actrița a slăbit mai întâi la cererea producătorilor, apoi a refuzat să-și schimbe personalitatea într-un standard artificial de frumusețe și a reziliat contractul. Individualitatea, a spus ea, este mai importantă decât veniturile.
„Mi s-a spus că o femeie de la Hollywood, care apare în mod constant pe ecran nu poate cântări mai mult de 140 pounds (aproximativ 64 kg), deoarece oamenii suferă de dureri de ochi din cauza asta”, a spus ea cu inerentul ei simț al umorului în emisiunea Jonathan Ross.

Heidi Klum
„Nu am fost niciodată slabă, de la începutul carierei mele de model am fost prea rotundă, cu forme” – a repetat de mai multe ori una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Când Heidi Klum avea 18 ani, a câștigat un concurs de frumusețe la München și a luat un contact cu o agenție de modele pentru 300 de mii de dolari, dar nu a reușit să-și continue cariera în Germania după încheierea contractului: erau necesare modele mai înalte și mai slabe pe podiumuri (înălțimea lui Heidi Klum – 176 cm, greutate 57 kg). Așa că fata a plecat să cucerească America. Apropo, Heidi nu neagă că iubește mâncarea delicioasă, deși își monitorizează dieta: „Am înțeles demult: ori rămân așa cum sunt, iar ei mă acceptă, ori nu am nimic de prins în afacerea de modeling”.

Jennifer Lawrence
Nici actrița premiată cu Oscar nu a scăpat de castinguri umilitoare la începutul carierei sale. „Când eram mai tânără, producătorii unui film mi-au spus să slăbesc 7 kg în două săptămâni. Actrița, care a fost implicată în proiect înaintea mea, a fost concediată pentru că nu slăbea suficient de repede ”, și-a amintit actrița. Acum, Jennifer Lawrence nu se epuizează cu diete, dar alege ce manâncă. Dacă a mâncat prea mult, atunci se antrenează la sală.