5 lucruri pe care o femeie inteligentă nu ar trebui să le facă în relația cu un bărbat!

Toată lumea își dorește să trăiască într-o relație de cuplu armonioasă și împlinitoare și majoritatea persoanelor sunt gata să sacrifice din orgoliu și ambiții personale în încercarea de a menține intacte identitatea partenerului și căldura căminului familial. Dar, mai întâi de toate, suntem oameni și nu avem încorporată în codul genetic înțelepciunea seculară, prin urmare, deseori greșim atunci când vrem să construim o relație, iar despre 5 asemenea greșeli vom discuta cu tine astăzi.

Mai întâi de toate, nu-l critica.

De ce?

Deși bărbații sunt tari, orgoliul masculin este foarte sensibil, cu atât mai mult când bilele negre sunt aruncate din direcția persoanei iubite:

– Ești leneș!

– Nu ai ambiții!

– În casa asta lipsește un bărbat adevărat!

Dar știi oare ce se întâmplă cu un bărbat dacă acesta zilnic este numit incompetent. Corect! Acesta devine incompetent. Dorința sa de a schimba lucrurile este egalată sistemic și insistent cu zero, iar dacă și face ceva, o face de mântuială, știind că oricum va fi criticat. Și viceversa, dacă-l vei susține și-l vei lăuda, mai devreme sau mai târziu acesta va deveni bărbatul la care visai, deloc întâmplător se spune că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică.

În preajma lui nu ești un subiect atrăgător și tentant, ci pur și simplu, un subiect.

Multe femei se plâng că au o relație defectă și bărbatul nu le acordă atenția pe care o merită, ba mai mult, se uită la alte femei. Dar știi cine nu e recompensat niciodată? Doar cel care nu are ce oferi în schimb. Amintește-ți cum arăta femeia care l-a cucerit cu ani în urmă și dă frâu liber senzualității tale.

Nu fi geloasă.

Gelozia poate să gâdile un pic orgoliul partenerului tău, dar dacă faci abuz de ea, aceasta va trăda un profund sentiment de anxietate și lipsă de încredere în sine. O femeie sigură pe sine își știe adevărata valoare și nu își permite să devină dependentă sau vulnerabilă față de un bărbat. Iar ca rezultat, și interesul acestuia rămâne continuu alimentat.

Renunță la vicii și excese.

Femeile care se respectă, nu își bat joc de propria lor sănătate fizică, mentală și emoțională, făcând abuz de țigări, cafea și alte substanțe dăunătoare. Și asta nu se referă doar la femei, dar cu precădere la ele, deoarece majoritatea urmează să fie mame și sunt responsabile pentru integritatea fătului său. Plus la asta, dependența față de orice lucru trădează lipsa de voință, iar bărbaților nu le plac femeile lipsite de caracter.

Nu-l tachina cu privire la venituri.

„Dacă faci mai puțin de 1000 de euro pe lună, nu ești un bărbat adevărat!” Această gândire e ușor limitată și deplasată în secolul XXI.