5 lucruri pe care bărbații le detestă la femei, făcându-i să plece fără să mai privească înapoi!

Oare femeile singure continuă să fie singure din cauza unei conspirații malefice globale sau a unui ghinion constant și necondiționat? Nu, de regulă, orice lucru care ni se întâmplă, stare pe care o simțim sau conjunctură în care ajungem sunt determinate de factori și motive concrete, de care suntem responsabili și pe care le putem controla în proporție de 90%.

Bărbații au dezvăluit care sunt principalele trăsături ale femeilor singure, care nu fac decât să-i respingă și mai tare, determinându-i să plece fără să mai privească înapoi. Decizia de a lucra asupra ta sau a rămâne fidelă identității tale îți aparține doar ție. Și nu există decizii bune sau rele, doar priorități formulate corect, sincer cu sine însăși.

1. Se poartă arogant și iresponsabil chiar de la începutul relației

Multe femei sunt de părerea că în orice circumstanțe bărbații trebuie să facă primul pas, să-și sacrifice interesele și să reverse asupra lor toată grația divină, altfel aceștia nu sunt demni de atenția lor. Totodată, acestea își permit să întârzie și să nu-și respecte promisiunile, considerând eronat că astfel devin un trofeu și mai râvnit. Pentru niște bărbați liniari și stupizi – poate. Bărbații care se respectă nu vor tolera un asemenea comportament.

2. Manifestă o independență excesivă, aproape bolnavă

Ne referim la femeile care în încercarea de a-și manifesta tăria și identitatea vor să facă totul singure, chiar dacă își fac măi rău lor înseși, spre exemplu, refuză să fie duse cu mașina la serviciu doar din principiu că e mașina lui, iar ele vor să adune bani pentru propriul automobil. Sunt și asemenea femei. Tot aici putem adăuga doamnele care își pun libertatea personală mai sus decât sentimentele partenerului. Spre exemplu, cele care pot să plece la o întâlnire de seară cu un alt bărbat, prieten, chiar dacă partenerul său e afectat de acest lucru. Toate acestea sunt în detrimentul relației, dar oare mai contează pentru o femeie independentă? Totul depinde de priorități. Nici într-un caz nu judecăm un comportament sau altul.

3. Grăbesc evoluția relației

Femeile singure au tendința de a grăbi evoluția unei relații, în mare parte din cauza eșecurilor precedente, care au solicitat prea mult timp și efort ce nu s-au recuperat. Prin urmare, când încep o nouă relație, acestea sar peste uvertură, direct la acțiune, dar la fel ca femeile independente, nu toți bărbații sunt gata să se despartă atât de rapid de libertatea lor. Nu uita! Lucrurile trebuie să evolueze organic și armonios.

4. Visează la un băiat bun, dar îi aleg pe cei răi.

Majoritatea femeilor preferă băieții răi, cu care, într-un final, nu vor fi în stare să construiască o relație îndelungată. Nu e vina lor, așa dictează biologia. Vrând, nevrând – îi percepem ca fiind mai puternici. Dar pe lângă instincte, natura a înzestrat omenirea cu intelect, iar o femeie inteligentă știe că nu obrăznicia definește un bărbat.

5. Își pun animalul de companie pe primul loc.

Reține! Bărbații detestă să fie pe locul 2. Această atitudine îi sperie pe majoritatea bărbaților, dar nu e critică. Dacă pisica e singura ta slăbiciune, un bărbat inteligent te va accepta așa cum ești.