5 lucruri jignitoare pentru nemțoaice, dar absolut normale pentru românce

Germania este o națiune fundamental diferită de a noastră. Un interes deosebit îl trezesc nemțoaicele, deoarece sunt atât de independente, puternice, nonconformiste, capabile să aibă grijă de ele însele, să-și apere singure drepturile. Asemenea personalități adesea sunt numite „bărbat în fustă”. Se obișnuiește să se facă comparație cu fetele noastre, care ar fi mai blânde, mai receptive și care ar ști de ce are nevoie sexul puternic, etc.

Relația bărbat-femeie în Germania este un subiect aparte, întrucât nemțoaicele sunt mult mai exigente față de viitorii aleși, iar unele lucruri, de la care o româncă s-ar simți flatată și plăcut surprinsă, acestea, din contra, le abordează cu ostilitate, din cauza temperamentului lor.

Află mai jos care sunt acele 5 lucruri jignitoare pentru o nemțoaică, pe care aceasta niciodată nu le-ar permite unui bărbat:

1. El tinde să o întrețină financiar în totalitate Sau, cu alte cuvinte, dacă un bărbat vrea să fie sponsorul femeii, asumându-și absolut toate cheltuielile ei. Nemțoaicele sunt persoane foarte independente, iar acest lucru le este insuflat încă din copilărie. Pentru o femeie din Germania bărbatul nu este un vrăjitor bun, care, printr-o mișcare a baghetei magice, îi va rezolva toate problemele.

În același timp, indiferent de poziția fetei în societate și din ce familie este, aceasta studiază, se autoperfecționează, lucrează și câștigă bani. Este un stil de viață. Prin urmare, propunerea unui bărbat de a o asigura financiar pe deplin îi va provoca unei nemțoaice o uimire totală și o supărare. Asta ar înseamna că bărbatul nu doar încearcă să o supună, ci și vrea s-o impună să se simtă dependentă și mizerabilă.

2. El vrea ca ea să se îmbrace frumos și să arate mai bineCe putem spune despre stilul și înfățișarea nemțoaicelor? Cele mai importante lucruri pentru ele sunt confortul și comoditatea, astfel încât marea majoritate arată destul de gri și neîngrijite în comparație cu femeile românce.

Tocuri înalte, rochii strâmte, coafuri complexe, machiaj – toate acestea sunt folosite de nemțoaice doar în cazul unor ceremonii foarte mari și cu mult patos. Iar în viața de zi cu zi, poartă blugi și adidași, practic nu folosesc produse cosmetice, nu vizitează saloane de frumusețe și nu-și fac manichiură.

3. El o cere în căsătorie când ambii încă nu au un venit stabil Căsătoria în Germania este un pas foarte important, de aceea nemții îl tratează foarte pragmatic și calculat. Aici fetele nu se grăbesc să-și găsească un soț cât mai curând posibil, nu acceptă căsătorii timpurii și decid să întemeieze o familie abia pe la vârsta de 40 de ani, când ambii parteneri stau ferm pe picioare, câștigă bani buni și sunt siguri de decizia luată.

O femeie nu va fi niciodată de acord să se căsătorească dacă este încă la o vârstă destul de fragedă, nu și-a construit o carieră, nu a călătorit mult și nu este sigură de viitorul ei soț. Prin urmare, o ofertă spontană de a lega o căsătorie va fi percepută de nemțoaică drept o purtare ușuratică și totală nepregătire pentru decizii serioase. Bineînțeles, mirele va primi un răspuns negativ.

4. El îi propune viitoarei soții să aibă grijă de casă și să nu lucrezeÎn România, este complet normal și firesc ca o femeie să aibă grijă de lucrurile cotidiene și de copii, preluând rolul unei gospodine, în timp ce bărbatul câștigă bani. Pentru femeile germane, însă, munca, cariera și autoperfecționarea ocupă cel mai important loc în viață.

O nemțoaică n-ar fi niciodată de acord să renunțe la toate acestea și să stea acasă, preocupându-se de gătit, curățenie și creșterea copiilor. Ideea principală a relației în Germania este egalitatea. Ambii parteneri ar trebui să investească în egală măsură atât în ​​casă și familie, cât și în stabilitatea financiară, iar o femeie nu va renunța niciodată la acest lucru.

5. El cochetează prea insistent Este specific pentru fetele noastre să se topească când un frumușel lingușitor le ia cu asalt, folosind complimente gratuite și bombardându-le cu persistența lor. Nemțoaicele, însă, categoric nu acceptă flirtul agresiv. Chiar și o privire nevionovată sau un zâmbet în direcția lor sunt percepute ca obrăznicie și maniere proaste. Cu aceste doamne, aveți nevoie de maximă curtoazie, prudență și niciun gest inutil – totul trebuie să fie cât se poate de previzibil și calm.