4 tipuri de manichiură, care vor fi mereu actuale pentru femeile 25-55 de ani!

Pentru orice fată, care aderă la toate tendințele modei, nu numai stilul imaginii sale este important, ci și o manichiură impecabilă. La urma urmei, ea îi subliniază individualitatea și frumusețea naturală. Este ca o carte de „vizită” în societatea modernă, dar uneori este dificil să te ții după toate tendințele care apar, deoarece moda se schimbă constant. Cu toate acestea, există 4 opțiuni de manichiură care sunt întotdeauna actuale pentru orice moment.

O manichiură îngrijită și elegantă îți creează întotdeauna o bună dispoziție și îți amplifică încredere în sine. Un lucru important este că nu numai se asociază cu hainele și machiajul, ci completează și imaginea sexului frumos.

Manichiură lunară
Aceasta este aceeași manichiură franceză, dar exact opusul. Arată foarte sexy și vorbește despre un gust excelent. Acest tip de manichiură face ca și cea mai obișnuită ținută să fie spectaculoasă. Arată întotdeauna pur și simplu superb pe mâinile feminine îngrijite, dă o poftă deosebită și subliniază frumusețea feminină.

Varianta clasică
Această manichiură se află chiar în vârful topurilor. Este cea mai solicitată și populară în comparație cu alte tipuri. Cu toate acestea, experții au menționat că în timpul implementării sale, cuticula este adesea deteriorată. Ca urmare, o infecție poate pătrunde în organism, ceea ce va duce la consecințe nedorite. De aceea, în multe țări autoritățile au interzis acest tip de manichiură.
 
Varianta americană
Nu este greu de ghicit din numele că acest tip de manichiură este cel mai popular în SUA. Specialiștii americani au putut să-și dezvolte propriile caracteristici specifice în această artă. Pentru această procedură, accentul se pune pe nuanța ojei, care se aplică unghiilor lungi sau ovale. Cel mai important lucru este că culoarea ojei să se potrivească cu nuanța rujului.

Varianta franceză
Acest tip de manichiură este cel mai elegant și versatil. A fost inventat de creatorii de modă francezi. Particularitatea procedurii este că manichiura se face pe vârfurile unghiilor, folosind ojă albă și nude. Unii experți pot folosi destul de des combinații non-standarde de nuanțe. De exemplu, portocaliu, violet, galben, albastru și alte culori.

Cel mai important lucru pentru orice fashionistă este originalitatea. De aceea ar trebui să experimentați întotdeauna cu designul manichiurii și să nu vă fie frică de deciziile îndrăznețe.