30 de pisici poznașe, surprinse în două picioare. Ce animal poate fi mai drăguț?

Pisicile sunt niște mamifere de-a dreptul fantastice, pe care fie le adori, fie nu le poți suferi, dar de regulă, le adori. Acestea sunt nespus de expresive, grațioase, elastice, capricioase și uneori foarte imprevizibile. Cu toții ne-am obișnuit să le vedem dormind, zăbovind sau îngrijindu-și atent blana, dar din când în când, mai fac și câte o faptă poznașă, care mai greu se încadrează în limitele lor obișnuite de comportament.

Deținătorii acestor animăluțe știu că nu există o ipostază mai drăgălașă ca o pisică ce stă în două picioare, de obicei, cerșind cu ochi de o dulceață cerească măcar ceva, măcar o bucățică măruntă de carne. Felinele sunt atât de nostime în această poziție, încât unicul lucru pe care-l regreți este că nu ai un obiectiv de fotografiat la îndemână. Totuși, unii norocoși au reușit să le surprindă în acest moment de o vulnerabilitate deosebită și hai să vedem împreună ce a ieșit!

În suflet, un pisoi nu îmbătrânește niciodată, rămânând pe vecie un copil drăguț și inofensiv. Ca toți bărbații de fapt.

Dacă știi vreo modalitate cum să-l refuzi, te rugăm să te împărtășești și cu noi.

Dar tu ce înțelegi prin noțiunea de mafie?

Născut pentru a face operă și balet!

Iată de unde vine vorba – ochii verzi, niciodată să nu-i crezi.

Repet! Cum să-l refuzi? Cei cărora nu le plac pisicile – care-i secretul vostru?

Când ai luat o supradoză de valeriană (odolean).

Intensitate trăită la maxim!

Uneori, pisicile se blochează complet, la propriu, preț de câteva secunde bune. Iar această ipostază e mai tulburătoare pentru stăpân, decât pentru impostor.

Dacă îi privești doar fața, ai impresia că ai de a face cu un huligan viclean și impasibil, dar poziția lăbuțelor trădează un pisoi gentil și prietenos.

Contactul cu apa determină pisicile să se comporte ciudat.

Pe cei tari îi încântă sarcina grea! Pe cei grei mai bine spus. Sau poate s-a ridicat cu mult timp înainte și e mai simplu să stea așa, decât să se dezdoaie.

Cine a decis că vârcolacii au cap de lup și urlă spre lună?

D.I.S.C.O

Surprins în flagrant, dar ferm pe poziția sa!

Bună dimineața, soare!