3 trucuri simple de modă prin care îi poți atrage atenția unui bărbat!

Nu înțelegi ce este în neregulă cu aspectul tău, din moment ce bărbatul îți ignoră rochiile, machiajul sau parfumul nou? De fapt, totul este mai simplu decât crezi – ceea ce nouă ni se pare obișnuit și ușor, este perceput de bărbați într-un mod complet diferit. Iată câteva trucuri de modă de care să ții cont pentru ca toate privirile bărbătești să fie îndreptate spre tine!

Blugi sau rochie? 

Blugii strâmți, bineînțeles, îți expun formele, dar bărbaților le plac pantalonii care accentuează cu succes feminitatea șoldurilor și picioarele subțiri, ceea ce în realitate se întâmplă extrem de rar. În plus, blugii trebuie să fie de înaltă calitate și frumoși – denimul ieftin este perceput ca lipsa de gust a unei femei.

Prin urmare, dacă picioarele tale sunt departe de a fi ideale, blugii nu sunt cea mai bună alegere pentru a câștiga inima unui bărbat. Este mai bine să acorzi preferință unei rochii, modelul căreia depinde deja de particularitățile figurii tale.

Scurtă sau lungă? 

Ești convinsă că bărbaților le plac fustele și rochiile scurte? Desigur, însă nu pe fiecare siluetă și nu la fiecare femeie. Cel mai adesea, rochiile scurte sunt preferate doar de aventurieri și de bărbați cu un sentiment sporit de proprietate. Dacă te prinde bine și se așează perfect pe figura ta, de ce să nu porți și o rochie scurtă? Însă dacă dorești să ascunzi imperfecțiunile figurii, alege un model lung cu fentă – uneori aceasta poate fi mai intrigantă și cuceritoare decât cele scurte, cu care toți s-au obișnuit deja.

Decolteu sau picioare?

Contrar stereotipurilor răspândite, bărbații atrag atenția nu la picioarele dezgolite sau la decolteul adânc, ci la părțile puțin ascunse și misterioase. De exemplu, o fentă la fustă, transparența unei bluze sunt mai interesante și atrăgătoare, decât o ținută provocatoare care dă totul în vileag. Așadar, merită să dai dovadă de ingeniozitate – uneori, o cămașă încheiată până sus poate fi mai cuceritoare decât un decolteu deschis.