17 Citate motivaționale de la John Kehoe despre secretele subconștientului nostru!

„Subconștientul este partenerul meu în obținerea succesului” – scrie autorul bestsellerului „Subconștientul poate face totul” John Kehoe. 

Îți propunem 17 citate din cartea lui Kehoe despre, cum poți face ca visurile tale să devină realitate cu ajutorul gândurilor. După părerea autorului, acest lucru îl poate face fiecare.

1.Pentru a schimba circumstanțele externe, mai întâi trebuie să le schimbi pe cele interioare. Majoritatea oamenilor încearcă să schimbe anume circumstanțele externe. Dacă nu îți schimbi gândurile și convingerile, astfel de încercări nu aduc nimic sau îți dau un efect pe termen scurt.

2.Orice gând apărut în creierul tău și înrădăcinat acolo, îți va influența viața.

3.Fii întotdeauna conștient de ceea ce gândești. Gândurile de astăzi îți creează viitorul. 

4.Atunci când îți schimbi atitudinea față de oameni, ei încep să te trateze altfel.

5.Pentru a te mișca din loc, este necesar – și aceasta este o condiție destul de serioasă – să îți schimbi modul de gândire.

6.Vrei să schimbi circumstanțele? Pentru asta dezvoltă-ți un anumit tip de gândire. O persoană de succes are întotdeauana o minte setată pentru succes. O persoană prosperă își dezvoltă o conștiință setată pentru bogăție, gândurile sale sunt dedicate prosperității, succesului și bunăstării materiale. Acesta este modul său de a gândi.

7.Întotdeauna imaginează-ți obiectivele tale ca și cum toate acestea ți se întâmplă chiar acum. Fă din ele o realitate în mintea ta. Creează imagini detaliate. Intră în rol și joacă-l mental. Imaginează-ți obiectivul tău cel puțin o dată pe zi, fără excepții.

8.Decide ce dorești să obții: să susții un examen, să fii promovat, să întâlnești pe cineva, să câștigi mulți bani. Relaxează-te. Pentru câteva minute distrage-te de la toate treburile și inspiră adânc, relaxându-ți corpul și sufletul. Timp de 5-10 minute imaginează-ți realitatea dorită.

9.Un singur gând nu are o mare putere, dar, repetându-l de multe ori, poate fi concentrat și direcționat, iar puterea sa poate crește. Cu cât este mai mare numărul de repetări, cu atât mai mare este puterea și capacitatea lui de a se realiza.

10.Calitatea vieții tale depinde de calitatea gândurilor tale. 

11.Învață să te gândești la succes, fericire, sănătate, prosperitate și alungă frica și îngrijorarea din gândurile tale. Lasă conștiința ta să fie ocupată de așteptarea a ce este mai bun, asigurându-te în același timp că gândurile tale obișnuite sunt ocupate cu ceea ce vrei să primești de la viață.

12.Apa ia forma vasului în care se află, fie un pahar, o vază sau albia râului. Exact așa subconștientul tău va crea, în funcție de ce imagini pui în el și în gândurile tale zilnice. Așa se formează destinul tău.

13.„Cel mai bun mod de a naște un gând bun este de a naște multe gânduri” – a spus Linus Pauling, laureatul Premiului Nobel pentru chimie. Dacă ai un singur gând, o singură soluție a problemei, atunci vei avea o singură direcție de acțiune. Acest lucru este riscant pentru viața într-o lume, în care se cere flexibilitate și adaptibilitate.

14.Ori de câte ori te gândești că o singură opțiune este suficient, reamintește-ți că aceasta este o abordare non-creativă. Viața este plină de nenumărate versiuni și alternative. Caută variații, deschizându-ți mintea, învață să găsești oportunități și soluții suplimentare.

15.În fiecare zi, petrece câteva minute scăldându-te în gândurile despre propria sănătate și forță. Trimite aceste gânduri câtre sistemul tău sanguin, țesuturi, celule. Imaginează-ți cum se răspândește energia în corpul tău. Percepeți corpul ca pe un mecanism magic de vindecare. Acest exercițiu este un tonic care îmbunătățește sănătatea și durează doar două minute.

16.Totul există sub forma unei potențiale posibilități. Trebuie doar să furnizezi o încărcare cu energia necesară și atunci obiectivul tău va deveni realitate. 

17.Primul pas spre o viață nouă este uimitor de simplu: trebuie doar să urmărești fluxul propriilor gânduri și să le direcționezi în mod corespunzător.