15 vedete care au devenit actori la întâmplare

Starurile de la Hollywood par că duc o viaţă luxoasă şi perfectă şi pozează fericiţi în faţa reflectoarelor, însă puţin ştiu că până să atingă celebritatea unii dintre ei au trăit în condiţii mizere, neavând nici măcar un acoperiş deasupra capului. Însă, cu multă ambiţie, perseverenţă, dar şi noroc, ei au devenit milionari şi duc acum o viaţă fără lipsuri, cu vile care mai de care mai luxoase.

Harrison Ford

După mai multe eșecuri în roluri minore la Hollywood, Ford s-a apucat de tâmplărie ca să-și poată susține familia. George Lucas l-a angajat să-i construiască acasă câteva dulapuri și i-a dat și un rol în filmul ”American Grafitti”, care s-a dovedit apoi un moment crucial în cariera lui de star la Hollywood.

Evangeline Lilly

Lilly a avut mai multe slujbe înainte de cea de actorie, inclusiv ca stewardesă, dar într-o zi norocoasă a fost descoperită pe străzile din Kelowna (Canada), de un agent de modelling. Acesta i-a dat o carte de vizită și, deși la început Lilly a respins ideea de model sau actriță, s-a răzgândit când a văzut câți bani poate să facă din asta. A acceptat mai multe roluri ca să-și poată plăti studiile și curând a aterizat în ”Lost”.

Will Smith

Will Smith era deja un nume în rap, când într-o zi, pe drumul către un eveniment sportiv, a oprit într-o parcare să ceară relații despre cum poate ajunge la evenimentul cu pricina. Persoana care s-a oferit să i le dea era întâmplător chiar Benny Medina, vice președinte la Warner Brothers, care s-a gândit că Smith ar fi perfect pentru rolul principal în noul serial tv ”The Fresh Prince of Bel-Air”.

Johnny Depp

La 12 ani, a primit în dar o chitară de la mama lui și visa să devină muzician. În liceu a renunțat o vreme la școală pentru a se pregăti în ”cariera” de star rock. La 21 de ani, în timp ce își însoțea un prieten la o audiție, a fost remarcat și rugat să dea o probă pentru rolul iubitului eroinei din clasicul ”Coșmarul de pe strada Elm”. Neașteptat și fără intenție, Johnny a primit rolul lui Glen Lantz, iar restul e istorie.

Bruce Willis

În anul 1972, pe vremea când era adolescent, părinții actorului au divorțat. O dată ce s-a înscris la liceu Penns Grove, tânărul a descoperit că suferă de bâlbâială. Din fericire însă, teatrul practicat încă de pe băncile liceului l-au ajutat să depășească această tulburare de vorbire, astfel că, în prezent, Bruce Willis este unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood din toate timpurile.

Natalie Portman

Avea 11 ani când a intrat într-o pizzerie, după ora de dans. Un impresar a văzut-o şi a încurajat-o să intre în modelling.

Clint Eastwood

Acesta a supraviețuit unui accident de avion și a fost invitat în cadrul unei emisiuni de știri unde a fost remarcat de câțiva agenți.

Jason Statham

Actorul britanic vindea bijuterii false şi parfumuri pe străzile din Londra când a fost observat de un impresar care i-a oferit un contract pentru o campanie publicitară. A fost trambulina care l-a propulsat spre filmele de acţiune.

Steven Seagal

A fost un maestru în artele marțiale aikido. Unul dintre studenții săi era agent și, acesta i-a propus să înceapă o carieră în lumea filmului.

Rosario Dawson

În timp ce stătea pe o verandă, niște scenariști au abordat-o și i-au spus că este perfectă pentru un rol dintr-unul din filmele lor.

Chris Pratt

A lucrat ca ospătar, iar într-o zi, acesta a servit o doamnă care era, de fapt, un agent care se afla în căutarea unor noi fețe.

Nick Jonas

La varsta de 6 ani, acesta era într-o fizerie și-și aștepta mama cântand, iar o doamnă l-a auzit și a sunat un agent care se afla în căutare de noi talente.

Eva Mendes

Într-o zi, aceasta a decis să-și ajute un vecin care era fotograf să-și realizeze un portofoliu. După, fotografiile au fost remarcate de o agenție de modeling.

Ashton Kutcher

Într-o zi, acesta se afla la un bar, iar o persoană necunoscută i-a propus să intre într-o competiție de modeling. Ashton a decis să-și încerce norocul și a sfârșit prin a câștiga concursul.

Marilyn Monroe

Ascensiunea lui Monroe la nivelul de celebritate a început cu selectarea ei pentru a poza în câteva reviste, asta în timp ce primul ei soț făcea parte din Marina Comercială.