15 soluții ultramoderne pentru interior: Așa arată casa viitorului!

Nu tuturor designerilor le este sortit să intre în istorie datorită creațiilor sale, dar acest lucru nu înseamnă că ei nu ar trebui să își încerce abilitățile. În fiecare an, oamenii talentați vin cu dispozitive și invenții noi, iar uneori și foarte utile, care ne pot face mai ușoară și confortabilă. Îți aducem în atenție câteva dintre cele mai creative și căutate invenții pentru o casă viitorului!

Un perete despărțitor din lumină – de fapt, este din sticlă, dar are o iluminare specială, fapt ce face să pară țesut din lumină. 

Masă rulantă – o structură transformabilă, în care blatul și dimensiunile pot fi asamblate după necesități. 

Aspirator integrat – un colector de gunoi încorporat direct în mobilier, pentru a colecta gunoiul în timpul curățeniei. Exclude necesitatea de a folosi fărașul. 

O masă overbed – special pentru cei care petrec mult timp în pat, a fost inventată o masă dotată cu toate accesoriile, care poate fi deplasată cu ușurință în poziția necesară.

Lampă modulară – un sistem de corpuri de iluminat hexagonale, care pot fi combinate după cum dorești, creând un spațiu iluminat de arhitectură arbitrară.

Un coș de gunoi inovator – sacul este încorpoat în găleată, este dotat cu presă, capac sigilat, un mâner pentru transportare și multe altele.

O masă interactivă – masă, a cărei suprafață este un ecran tactil mare care poate funcționa ca o tabletă imensă.

O verandă demontabilă – nu are structuri portante, poate fi asamblată și dezasamblată în câteva minute.

Masă retractabilă – poți ridica blatul la înălțimea unei mese de lucru.

Banda termică Electrolux – un sistem flexibil pentru încălzirea sau răcirea rapidă a oricărui vas, în jurul căruia poți înfășura această bandă.

Aparat de curățat cu aburi – o alternativă a mașinii de spălat. Sistemul inteligent utilizează jeturi de aburi pentru a curăța rapid țesătura oricărui articol de îmbrăcăminte.

Scaun transformabil – designul construcției poate fi ușor ajustat la caracteristicile tale anatomice. 

Un hamac de casă – în el poți trage un pui de somn sau chiar să tragi perdeaua pentru a te relaxa și a te refugia de gălăgia lumii exterioare. 

Stand de scurgere – acoperirea specială colectează umezeala care se scurge de pe încălțăminte sau umbrelă. Aici poți adăuga semințe de iarbă de gazon, care va fi veșnic verde datorită acestei ape.

Un pat universal – acesta practic include tot mobilierul necesar pentru dormitor.