15 oameni pe care viața i-a luat pe nepregătite, dar nu le-a știrbit din umor!

Viața este frumoasă, uimitoare și de-a dreptul imprevizibilă, fiind însoțită de urcușuri și coborâșuri, tristețe și voie bună, impedimente și libertăți. De regulă, aceasta decurge liniar, încet, numărându-și atent pașii, dar nu uită să ne facă din când în când câte o surpriză, uneori plăcută, alteori mai puțin. Totul depinde de unghi și percepție. Sugestia noastră este să nu-ți pierzi entuziasmul și buna dispoziție și să abordezi lucrurile cu umor, chiar și atunci când viața te ia pe nepregătite, exact cum au făcut eroii noștri de astăzi!

„Am ieșit să alerg, dar am fost înțepată de o albină. Pe de altă parte, întotdeauna am visat să am buze pline și voluptoase. Așa că ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să și primești”.

„Soția a zărit un gândac de bucătărie. Iartă-mă, Marco, mi-ai fost ca un frate”.

Uneori, viața îți sugerează vădit și indiscret că e momentul să treci la dietă.

Sau că e timpul să încetezi cu pelerinajele nocturne spre frigider.

„Prietena mi-a pregătit un adevărat test de atenție de dimineață. Cu atenția și abilitățile cognitive stau bine, dar răbdarea mea lasă de dorit”.

„Cățelul meu, cu certitudine, are ceva de spus”.

„În principiu, spălatul vaselor poate fi amânat pentru o perioadă nedeterminată”.

„Am comandat o cușcă de transport pentru rase mari și mă gândesc ce opțiuni avem acum. Lui Buddy nu-i place licărirea din ochii mei”.

„M-am lăudat soției că-s mare bucătar, dar m-am dat de gol pe ultima sută de metri.”

„Dimineața a început cu stângul”.

„Azi am aflat că garanția nu acoperă situația când ai lansat cu mingea de tenis în televizor.”

„Ai nevoie de un nou look, spuneau ei. îți va sta mai bine cu părul vopsit, spuneau ei. Dar nimeni nu mi-a spus că s-ar putea să am alergie la vopsea”.

„Nu, barista nu a exagerat cu cantitatea de frișcă. Dumnezeu a exagerat cu cantitatea de porumbei”.

„Uite așa s-a stins agricultorul din mine”.

„Soțul mi-a transformat cuțitul preferat în instrument de grădină. Cred că următoarea sa metamorfoză va fi în instrument de tortură”