15 femei fermecătoare, care provin din familii regale

Regina este femeia care, pe lângă responsabilitatea/privilegiul imens de a conduce un stat, mai poartă și responsabilitatea de a fi o icoană a stilului și a bunelor maniere. Însa în pofida aparențelor, familia regală nu se referă doar la regi și regine, mai sunt duci și ducese, prinți și prințese, conți și contese și mulți alții. În continuare, fii gata să admiri 15 femei fermecătoare, cu sânge regal, care merită toată atenția din lume.

Prințesa Madeleine a Suediei

Prințesa Madeleine Therese Amelie Josephine este a doua fiică a regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și reginei Silvia. Prințesa este pasionată de hipism și călătorii și reprezintă un simbol al eleganței suedeze.

Nicoletta Consolo Romanoff

Nicoletta este o descendentă a împăratului rus Nicolae I, care și-a făcut o carieră la televiziunile din Italia și nu pare să fie prea atașată de meleagurile sale istorice.

Prințesa Keisha Omilana a Nigeriei

În pofida descendenței sale regale și responsabilităților care derivă din asta, Keisha a reușit să-și facă o carieră în industria modei, sclipind cu regularitate pe podiumuri și în spoturi publicitare. Printre altele, Keisha a fost prima femeie de culoare apărută în reclama Pantene.

Prințesa Sofia a Suediei

Alteța sa, prințesa Sofia este consoarta prințului Carl Philip. La 35 de ani, aceasta are în spate o carieră de succes în lumea modei, propriu centru de yoga, propria linie de îmbrăcăminte sport și propriul fond de binefacere pentru copii.

Prințesa Elisabeth Helene Von Thurn und Taxis a Germaniei

Poreclită TNT, prințesa are propria rubrică în cadrul revistei Vogue, practică sporturi extreme și distruge miturile despre reticența și conservatismul Familiilor Regale Germane.

Alessandra de Osma

Soția prințului Christian de Hanovra, care a trăit pe propria piele visul tuturor fetelor din lume, suferind o transformare feerică din ghid de turism în cea mai veritabilă prințesă.

Charlotte Casiraghi

Fiica prințesei de Monaco se poate lăuda atât cu o frumusețe de invidiat, cât și cu performanțe impresionante în jurnalism, modă și hipism.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei

A patra în rândul la tronul norvegian, prințesa Martha Louise s-a lansat ca scriitoare în 2002 și continuă să facă cu succes acest lucru.

Jetsun Pema, regina Buthanului

Cea mai tânără regină din lume, supranumită „Kate Middleton” din Tibet, a urcat pe tron la doar 27 de ani. Se zvonește că soțul său, Khesar Namgyel Wangchuck, al cincilea rege al Bhutanului, a făcut cunoștină cu viitoarea sa soție, în parc, încă pe când era copil și a promis să o ia de nevastă.

Letizia Ortiz Rocasolano a Spaniei

Primul său soț era profesor de literatură, fapt care a inspirat-o să înceapă o carieră în jurnalism. Astăzi – simbol al regalității spaniole.

Lady Amelia Windsor

Nepoata prințului Edward al Marii Britanii nu are ambiții regale. Visul său este să devină jurnalistă profesionistă. Pe lângă asta, Amelia s-a dovedit a fi o mare amatoare a modei, fiind surprinsă în haine atât de la creatori renumiți, cât și de la second hand.

Prințesa Ameera-Al-Taweel

Prințesa Ameera-al-Taweel e figura care spulberă stereotipurile și prejudecățile cu privire la femeile din Arabia Saudită. Respingerea vestimentației tradiționale, promovarea drepturilor femeilor autohtone, divorțul cu prințul Al-Taweel din propria voință, o transformă într-o veritabilă icoană a mișcării feministe orientale.

Prințesa Charlene de Monaco

Campioană olimpică la înot, Charlene Lynette Wittstock și-a cunoscut viitorul soț, prințul Albert de Monaco, în cadrul unei competiții sportive. În prezent, Charlene e antrenată în activități caritabile, crește 2 copii și coordonează diferite comisii sportive.

Prințesa Salwa Aga Khan

Supranumită „Cenușăreasa americană”, soția prințului Rahim a avut o cale lungă spre succes, schimbând rolul de fată obișnuită cu cel de model, iar ulterior, cu cel de prințesă.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge

Favorita maselor și cercurilor restrânse, simbol al feminității și eleganței, femeia care a revitalizat interesul pentru Familia Regală. Kate și-a cunoscut soțul în anii studenției, iar ani mai târziu, a devenit vestită în întreaga lume, având un statut incontestabil, 3 copii și o căsnicie fericită.