13 ani la rând însărcinată sau alăptând… Iată cum trăiește o mamă cu 8 copii!

O mamă care are în total opt copii, i-a născut pe șapte dintre ei timp de 10 ani. La fiecare Revelion, începând cu 2007, femeia era fie în „așteptare” și se pregătea de naștere fie abia născuse și alăpta un nou-născut.

În general, numai anul acesta, în 2020 mama cu mulți copii a sărbătorit Revelionul într-o stare neobișnuită pentru ea: nu era însărcinată și nu mai alăpta. Femeia recunoaște că această stare a fost destul de neobișnuită și ciudată pentru ea. De obicei, ea simțea dureri în regiunea spatelui sau abdomenului, picioarele ei erau umflate, nu servea alcool sau nu putea mânca felurile obișnuite de mâncare.

Soțul ei și-a luat un mini-concediu pentru sărbători pentru a fi alături de familie. Astfel, toți împreună au împodobit pomul de Crăciun și au pregătit masa de sărbătoare.

Pentru prima dată în 10 ani, mama cu mulți copii a avut posibilitatea să își acorde atenție și să se facă frumoasă. Femeia și-a făcut machiaj, coafură și a ales o ținută potrivită.

Noul An a început calm. Nu era necesar să hrănească vreun bebeluș după ore, femeia a putut să se relaxeze și a simțit cu adevărat atmosfera de sărbătoare.

Femeia recunoaște că tot timpul a avut gânduri că timpul trece prea repede și că odată cu trecerea fiecărui an este din ce în ce mai ușor.

Femeia își privea copiii cu dragoste și era recunoscătoare soartei pentru toate. Copiii sunt o mare fericire, iar atunci când ai 8 copii, această fericire doar crește.

Mama cu mulți copii este de multe ori întrebată, dacă își mai dorește copii. Ea răspunde că nu planifică în mod intenționat un copil, dar dacă are să se întâmple, va fi fericită.