10 parfumuri inegalabile, pe care poți să le porți la birou pentru o carieră de succes!

Noi, femeile, indiferent că suntem prințese sensibile sau pantere necruțătoare, nu ne putem lipsi de aromele irepetabile, care ne descriu atât de precis identitatea, arome în jurul cărora ne simțim mai bine decât oriunde. Totuși, indiferent de valențele psiho-emoționale, atât femeia fatală, cât și femeia prințesă, pleacă dimineața la birou, așteptate în compania altor femei, la fel de unice și îmbătătoare, dar și a colegilor bărbați, fiecare cu aromele lor.

Cum să te integrezi într-un colectiv atât de eterogen, dinamic și consolidat în același timp, unde fiecare individ, prin gesturi, look sau miros își scoate personalitatea în prim-plan? Ca să te ajutăm în acest sens, am pregătit pentru tine un set de arome impecabile, care, practic, au fost create pentru a fi purtate la birou.

1.Cristalle Chanel

Un amalgam intens și pătrunzător de arome revigorante, care nu poate fi asociat cu nimic altceva, decât cu diminețile răcoroase de vară. Acest parfum a fost creat în anul 1974 de către maestrul Henri Robert, cu iz de lămâie și brumă de dimineață, iar 20 de ani mai târziu a fost reinventat de Jacques Polge, într-o formulă mult mai dulce, datorită aromelor de portocal, cais și iasomie.

Chanel  No19

Îmbătător, fin, dar în același timp, suprinzător de discret, Chanel No19 vine cu aroma florilor și fructelor de pădure, datorită unui amalgam inspirat din ulei de galbanum, neroli, trandafir delicat de mai, mușchi de stejar și cedru Virginia.

Printre altele, aromele delicate de flori sunt la fel de binevenite în oficii. În acest sens, recomand insistent (în special blondelor) așa parfumuri ca L’eau Chaumet și Bvglari Eau Fraiche care ies în evidență printr-o combinație irepetabilă de arome, dominată de ceai verde, mimoză și bergamotă.

5th Avenue Elizabeth Arden

Atunci când vorbim de femeile care ocupă roluri importante în cadrul companiei, nu putem trece cu vedera o aromă solidă și stilată, cum este 5th Avenue Elizabeth Arden. O combinație de excepție din flori de tei, liliac și alte elemente îmbătătoare, reprezintă opțiunea ideală pentru o doamnă de succes, cu gusturi rafinate.

Ellen Tracy

Ellen Tracy constituie un alt parfum rafinat, care va fi apreciat în special de doamnele care preferă nuanțele de lemn. Revigorant, cald, care denotă intelectualitate, acest parfum reprezintă, probabil, una din cele mai potrivite alegeri pentru birou, din toate cele care au existat vreodată.

Magic Hermes Eau des Merveilles 

Elegant, nuanțat, dar în același timp fresh și discret, acest parfum reprezintă o opțiune perfectă pentru office, în orice anotimp al anului.

Pure Jil Sander

Pure Jil Sander este o altă aromă concepută pentru a te integra cu succes în colectiv. Fin, răcoros, aristocratic prin simplitatea sa, parfumul abundă cu note de iasomie, lemn de santal și mosc alb, devenind întruchiparea delicateței feminine.

Nino Cerruti Image Woman

Un parfum care s-a bucurat de o multitudine de recenzii pozitive și recomandări, anume din perspectiva unui instrument util pentru office. Încărcat de elemente condimentate, citrice, îmbinate cu nuanțe de lemn și de piele, acesta poate fi purtat indiferent de anotimpul de afară.

Annick Goutal Eau D’Hadrien

În pofida prudenței și reticenței sale, Annick Goutal Eau D’Hadrien se înscrie în categoria acelor arome, care sunt în stare să evidențieze o femeie din mulțime, datorită senzualității sale.