10 Greșeli de neiertat pe care le fac Femeile din dorința de a fi LA MODĂ!

Bineînțeles, fiecare femeie încearcă să arate întotdeauna elegantă și atractivă. În goana după cele mai recente cerințe și tendințe de modă, adesea facem aceleași greșeli care arată destul de urât, fiind privite de la o parte. Iată care sunt cele 10 greșeli de neiertat pe care le poate admite oricare femeie:

1.Treningurile sunt concepute pentru sport. Nu e cazul să le porți în timpul unei plimbări în parc sau ca haine de zi cu zi. Asta arată urât, dar și amuzant.

2.Încălțămintea cu pietre strălucitoare, strasuri, broderii sau altceva – „Nu tot ce strălucește este aur”, ține minte acest lucru! În viața de zi cu zi, acest tip de încălțăminte arată ieftin și trădează provincialismul.

3.Nu te gârbovi! Nu ești o pensionară în vârstă de 90 de ani, încărcată cu niște pungi pline de produse. Pășește ușor și mândru ca o pasăre. Îndreaptă-ți spatele și plutește deasupra pământului.

4.Nu trebuie să combini îmbrăcămintea sport cu gențile elegante – acesta este cel mai înalt grad de prost gust. Asortează geaca sport cu un rucsac la modă, sau cu o geantă în același stil. Fără excepții!

5.Atunci când alegi o nouă imagine, nu uita de regula „celor trei culori”: nu poți combina mai mult de trei culori într-o singură imagine. Nu te transforma într-un semafor. Fii mereu stilată și asortează culorile cu gust.

6.Tocurile uzate, vechi și ponosite sunt strict interzise! Pantofii cu astfel de tocuri îți pot strica complet aspectul, așa că fii atentă la aceste mici detalii.

7.Ceea ce înfrumusețează cel mai mult o femeie este felul în care aceasta vorbește. Nu crede că limbajul obscen și cuvintele murdare te vor face mai atractivă sau avansată. De fapt, un astfel de comportament este foarte enervant și chiar îi sperie pe bărbați.

8.În niciun caz, nu purta lenjerie de culoare întunecată sub hainele albe sau prin care aceasta poate fi văzută clar. Nu lăsa la vedere ceea ce ar trebui ascuns. Femeia trebuie să aibă un mister, o intrigă, nu uita de acest lucru!

9.Etichetele de pe tălpile pantofilor arată foarte amuzant, mai ales dacă nu le-ai înlăturat în mod intenționat. Nu îți permite să uiți de ele. Nu ieși din casă în astfel de încălțăminte dacă nu dorești să devii subiect de discuții.

10.Nu aplica un strat gros de machiaj dacă pur și simplu mergi la sală. În primul rând, vei dăuna pielii tale, deoarece aceasta va elimina multă transpirație, dar nu va respira prin stratul de cosmetică. Iar în al doilea rând, asta arată ridicol. Femeile se machiază atunci când merg la cinema, la teatru sau în alte locuri publice, dar nu și atunci când vor să facă sport.