Zodia în care te-ai născut îți va sugera culoarea perfectă pentru amenajări interioare

Niciodată nu mi-au plăcut pereții verzi. Țin minte cât de incomod mă simțeam la orele de chimie: tencuiala verde mă făcea să mă simt deprimată după doar 15 minute și nu doream să mai fac nimic. Se pare că acest lucru nu era doar un moft copilăresc. Culoarea pereților dintr-o încăpere schimbă atmosfera și starea de spirit a persoanelor.

Fiecare semn zodiacal este complet diferit. Veți fi mirați însă, căci culoarea interiorului unei încăperi influențează starea de sănătate și percepția lumii! Culorile unei camere trebuie alese corespunzător. Vă propunem să alegeți culoarea corectă în funcție de data nașterii:

Culorile semnelor zodiacale

Berbec – roz

1-12

Mulți consideră culoarea roz infantilă și neserioasă. Însă astrele indică că aceasta este o culoare unică! Căldura, comoditatea, strălucirea sunt caracteristicile rozului. Această culoare, pentru Berbecii dinamici și sociali, este salvarea de plictiseală în orice situații, va emana căldură și protecție. De asemenea, ei se simt confortabili în încăperile unde persistă portocaliu și auriu.

Taur – negru

2-15 Încăpățânarea Taurului este mereu o temă de discuție. De fapt, ei sunt îndrăzneți, hotărâți și au o poziție fixă în viață pe care o vor apăra până la final. Un interior negru este ideal pentru femeile Taur, cel puțin în camera de zi unde își pot permite un asemenea lux. Maroul și bejul pot calma caracterul aprins al unor reprezentanți ai acestei zodii.

Gemeni – galben

3-10

Culoarea pereților este deosebit de importantă pentru nativii din zodia Gemenilor. Ei sunt schimbători și rareori își găsesc pacea lăuntrică. Culorile soarelui sunt perfecte pentru Gemenii care sunt activi și energici. Se admite culoarea albastră ca cerul. Într-o astfel de casă îi va fi mereu confortabil.

Rac – albastru-deschis

4-9

Racii sunt considerați persoane domestice și nuanțele de albastru li se potrivesc cum nu se poate mai bine. Sufletul Racului cere nuanțe de albastru deschis, mov pastelat și albastru-gri.

Leu – mov

5-8 Leul poate contamina pe oricine cu dragostea sa de viață și cu starea de spirit regală. Culoarea violet (mov) îi va ajuta să creeze cea mai plăcută atmosferă în casă, care este atât de necesară acestui semn zodiacal.

Fecioară – bej

6-8

Nuanțele de bej și crem vor ajuta Fecioara să se simtă în siguranță în universul său. Toate culorile deschise vor avea un efect pozitiv, dăruindu-i liniște și energie.

Balanță – verde

7-7

Culoarea verde este culoarea armoniei. Nuanțele de smarald, iarbă verde și verdeață umedă sunt ceea de ce au nevoie Balanțele.

Scoprion – roșu

8-7

Scorpionii au intuiția dezvoltată, sunt sensibili și pasionali. Se simt confortabili într-un interior de culoare roșie și chiar bordo. Portocaliul și negrul, de asemenea, vor crea o atmosferă plăcută pentru ei.

Săgetător – maro-ciocolatiu

9-5

Această nuanță dă o notă de spirit filosofică pe care deseori o au Săgetătorii. Acestor visători li se potrivește, pentru interiorul în care își petrec cel mai mult timp, albastrul deschis și verde.

Capricorn – gri 10-6 Culorile neutre îl ajută pe Capricorn să fie mai puternic, mai organizat și mai disciplinat. Pentru această zodie, totul trebuie să fie de calitate, îndeosebi mobila și elementele decorative din interior.

Vărsător – portocaliu

11-7

Culorile de citrice subliniază originalitatea personalității Vărsătorului și creează o atmosferă de sărbătoare. Gama de culori portocalii stimulează dragostea de muncă și abilitățile creative, precum și ajută la relaxare. Perfect!

Pești – albastru

12-5

Pentru Peștii sensibili, culorile albastru, albastru deschis, mov sunt cea mai bună alegere. Locuința lor va fi mai armonioasă și creativă dacă va avea nuanțele apei și ale cosmosului. Această fire sensibilă necesită frumusețe în jurul său.