Vreau să știu de ce suferă inima ta și dacă îndrăznești să visezi cea mai mare dorință a ta se va îndeplini!

Vreau să știu de ce suferă inima ta! Îndrăznești să visezi că cea mai mare dorință a ta se va îndeplini? Nu-mi pasă cât de bătrân ești. Vreau să știu dacă poți înfrunta ostacolele care îți apar în dragoste, în împlinirea viselor tale și dacă ești pregătit aventura pe care ți-o oferă viața!

Nu-mi pasă în ce semn al zodiacului ești și ce planete îl înconjoară. Vreau să știu dacă ai reușit să cunoști suferința, indiferent dacă ai căzut la fundul tristeții. Ai supraviețuit sau ai devenit mai deschis față de lume din cauza unei trădări sau a tremurului provocat de teama unei noi dureri? Vreau să știu dacă poți suporta durerea și dacă ai încercat să faci ceva pentru a o evita!

Vreau să știu dacă poți să trăiești cu bucurie, a mea sau a ta, nu are importanță, să fii sălbatic și să dansezi ca un nebun. Poți fi plin de extaz, astfel încât fericirea ta să curgă peste margini? Poți să uiți totul? Poți zbura?…

Nu-mi pasă dacă cuvintele tale sunt adevărate sau nu. Vreau să știu dacă ești în stare să dezamăgești pe cineva pentru a-ți urma adevărul, pentru a fi sincer cu tine însuți. Poți suporta acuzațiile de trădare și să nu îți trădezi sufletul? Poți să fii fidel credinței?

Vreau să știu dacă vezi frumusețea în ceea ce este urât. Poți atrage puteri în prezenta negativului?  Vreau să știu dacă poți trăi cunoscând înfrângerea.

Nu-mi pasă unde locuiești sau cât de mulți bani ai. Vreau să știu dacă poți, după o noapte de durere și disperare, epuizată de plâns și dureri insuportabile, să te ridici și să faci tot ceea ce ai nevoie. Nu-mi pasă pe cine știi și cum ai ajuns acolo unde ești. Vreau să știu dacă poți sta cu mine în mijlocul focului fără să îți fie frică.

Nu-mi pasă ce știi și cine te-a învățat ceea ce știi. Vreau să știu ce te umple în interior. Ce va rămâne din tine când nu va exista nimic? Vreau să știu dacă poți fi singur cu tine însuți, indiferent dacă goliciunea persistă în interiorul tău.

Sursa

error: Content is protected !!