Viața la care mulți visează: Iată cum trăiește râvnitul Prinț al Dubaiului!

Șeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, prințul de 37 de ani al Dubaiului are o viață de poveste – vânează, se plimbă prin toată lumea, practică mult sport, are cele mai luxoase automobile și chiar locuiește într-un palat.

El este fiul primului ministru al Emiratelor Arabe și monarhului Dubaiului, unuia dintre cei mai bogați oameni de viță nobilă din lume.

Șeicul Hamdan a absolvit o școală privată din Dubai, după care a învățat la academia militară din Sandhurst, cunoscută drept una din instituțiile de elită din Marea Britanie. După care, prințul a abslovit Colegiul Economic din Londra și Colegiul de Administrare Publică din Dubai.

Ca și tatăl său, prințul Hamdan scrie versuri. A devenit un poet cunoscut și a publicat sute de poezii sub numele de Fazza, ceea ce înseamnă viteză, dar și succes în toate.

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum este un mare iubitor de animale. Adoră caii și deține o herghelie de care se îngrijește. În plus, el participă la curse internaționale, reușind să câștige în Asia și o medalie de aur pentru performanțele sale.

Pe lângă cai, Hamdan iubește cămilele pe care le crește singur și pentru întreținerea cărora cheltuiește o avere întreagă.

Prințul este reprezentantul Consiliului Orășenesc Dubai, președintele comitetului sportiv din Dubai și membru al Ligii pentru susținerea businessului în rândul tinerilor.

De asemenea, prințul Dubaiului este un filantrop renumit și se implică în multe acțiuni de caritate. El este patronul onorific al unui centru dedicat persoanelor bolnave de autism și donează bani pentru echiparea marilor spitale.

În viața de zi cu zi, prințul preferă să se îmbrace ca un om obișnuit, să meargă la festivaluri locale și să se implice în maratonul anual, pentru că este o persoană foarte activă.

O altă pasiune a lui este fotografia, ceea ce l-a făcut să pună bazele unei noi competiții „Hamdan International Photography Award”, al cărui premiu mare este de 400.000 de dolari.

Nu ne rămâne decât să-l asociem cu un Aladdin modern, care pare să fie într-adevăr un om bun și interesat de bunăstarea altora, indiferent de statut.