Vezi cum arăta în tinerețe cea care a jucat rolul bătrânei Rose din „Titanic”! O femeie atrăgătoare și carismatică!

În anul 1997, pe ecranele cinematografelor a apărut faimosul film întitulat „Titanic”, care este adânc înrădăcinat în inimile multor fani.

O poveste frumoasă de dragoste, o performanță de excepție a actorilor – toate acestea provoacă o furtună de emoții printre amatorii de film. Regizorul James Cameron a depus mult efort și suflet pentru a arăta povestea dintre Jack și Rose, dar și istoria renumitului vapor care s-a scufundat în timpul primei sale călătorii în Atlanticul de Nord.

Filmul a devenit unul dintre cele mai apreciate din istorie, având în palmares 11 premii Oscar. Pelicula începe cu bătrâna Rose, care povestește despre acea călătorie pe vaporul imens. Rolul acestui personaj i-a revenit actriței Gloria Stuart. La momentul filmărilor, ea avea 84 de ani.

Actrița și-a început cariera la o vârstă foarte tânără. Deja la 22 de ani, ea a semnat un contract cu compania Universal. La acel moment, fata nu doar era talentată și sârguincioasă, dar și avea o înfățișare de invidiat.

În anul 1934, actrița a încheiat un contract cu 20th Century Fox. Asta ea adus adevărata faimă. Gloria s-a filmat în peste 40 de filme, regizorii iubeau să lucreze cu ea.

Chiar dacă mulți dintre noi o cunosc doar datorită rolului din „Titanic”, judecând după fotografii, Gloria era o femeie foarte atrăgătoare și carismatică în tinerețe. Frumusețea ei a înnebunit mulți bărbați.

Gloria Stuart a fost membru fondator al Screen Actors Guild. Ea a continuat să se filmeze până în anul 2004, când avea 94 de ani. Pentru rolul supraviețuitoarei Rose de 101 ani a primit o nominalizare la premiul Oscar, la categoria rol secundar feminin.

De asemenea, actrița a fost onorată cu o stea pentru film, situată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood. Gloria Stuart a încetat din viață în 2010, la puțin timp după împlinirea vârstei de 100 de ani.

Gloria este o dovadă perfectă faptului că și la bătrânețe, poți rămâne o femeie incredibil de interesantă, cucerind inimile fanilor.