VEZI cele mai RIDICOLE întrebări pe care le pun TURIȘTII!

Jurnaliștii de la The Telegraph au discutat cu experții din industria turistică și aeriană și i-au rugat să dea exemple de întrebări stranii pe care le pun turiștii.

”Am uitat ceva, am putea să ne întoarcem?” a întrebat pasagerul unui avion. ”Domnișoară, rugați-i vă rog pe membrii echipajului să zboare mai aproape de sol, soția mea are rău de înălțime”, a rugat altul. Odată, în timpul unui zbor, un călător a întrebat care este componența sanviș-ului cu cașcaval și șuncă, iar altul s-a interesat dacă poate să pescuiască în timpul zborului.

tur111

De asemenea, turiștii se întreabă de ce în Anglia au fost construite atâtea castele și mănăstiri distruse. Iar un vizitator al castelului Dover a întrebat ”când se deconectează ceața aici?”.

Turiștii care aleg să meargă în Scoția întreabă uneori cu ce autobuz pot ajunge la cele mai apropiate insule. Nu a rămas fără atenție nici monstrul din Loch Ness. Turiștii întreabă când iese din apă și cine îl hrănește.

”În Sydney sunt supermarketuri? Acolo putem cumpăra lapte anul împrejur?” mai întreabă turiștii care intenționează să meargă în Australia. Iar cei care ajung până la urmă pe continent întreabă: ”În ce direcție este Nordul?”.

Un turist care vizita Grand-Canyonul s-a interesat dacă a fost construit de mâna omului. Iar alt călător, în timp ce vizita Parcul Național Meza-Verde, l-a întrebat pe ghid dacă nu cunoaște ruine care încă nu au fost descoperite.