Vezi 13 cele mai impresionante Fotografii finaliste din concursul „Wildlife Photographer 2019”!

Foarte curând, vor fi anunțați câștigătorii concursului internațional de fotografie a animalelor sălbatice „Wildlife Photographer of the Year”. În acest an, peste 50 de mii de poze au fost expediate pentru a participa la această competiție. Muzeul de Istorie Naturală din Londra a publicat cele mai bune fotografii cu animale sălbatice, autorii cărora luptă pentru titlul de câștigător. Rezultatele concursului vor fi anunțate în data de 15 octombrie 2019. Fotografiile surprind momente uimitoare din viața animalelor sălbatice și fascinează prin frumusețea și naturalețea lor.

1.Întâlnirea unui câine hienă și a unui ghepard bătrân cu urechea ruptă. – Peter Haygorth, Marea Britanie

2.Fotograful britanic Alex Mastard a fotografiat o turmă de pești din specia Caranx, care se rotea în Marea Roșie, lângă Peninsula Sinai. 

3.La o fermă abandonată din provincia canadiană Saskatchewan, o femelă de raton a găsit adăpost pentru puii ei într-un Ford vechi – Jason Bantle, Canada.

4.Întâlnirea cu turiștii. Fotografia a fost făcută în laguna San Ignacio, de pe coasta Baja California, de fotograful german Thomas Peschak.

5.Fotograful chinez Minghui Yuan a reușit să surprindă o pupă de molie.

6.Un exemplu clar despre cât de poluate sunt oceanele. Bietul animal a căzut victimă acestui dezastru. – Matthew Ware

7.Un pui de hipopotam în gura unui mascul agresiv de pe lacul Kariba din Zimbabwe, după ce acesta i-a atacat mama. – Adrian Hirschis, Elveția.

8.Iar acesta este un leneș care atârnă pe un copac în Parcul Național „Soberania” din Panama. – Carlos Perez Naval

9.Fotografa Diana Rebman a reușit să surprindă un cadru interesant pe insula japoneză Hokkaido. Un pițigoi sur își potolește setea ciugulind dintr-un țurțure.

10.Aceasta este pielea de pe un șarpe cu clopoței, care a fost jupoiată pentru bani de către vizitatorii unui festival din Sweeteater (Texas), lăsând amprente sângeroase ca amintire. – Joe – Ann McArthur.

11.În această fotografie poți vedea un leopard de mare uriaș și un pinguin gentoo. Autorul este fotograful spaniol Eduardo Del Alamo.

12.O focă care doarme. Pentru a realiza această fotografie, Ralph Schneider s-a apropiat cu o barcă până la sloiul de gheață, pe care s-a retras această creatură drăguță. Insula subantarctică Georgia de Sud. 

13.Fotograful francez, Fabien Michenet, a reușit să surprindă acest cadru uimitor. În fotografie vedem o meduză și un pește care se uită prin ea.