Vei rămâne UIMIT să afli asta! Care este diferența dintre persoanele cu Rh negativ și cele cu Rh pozitiv?

Un cunoscut cercetător american al fenomenelor paranormale, Brad Steyger, a remarcat o trăsătură interesantă: oamenii care au un factor Rh negativ al sângelui nu sunt chiar obișnuiți. Mai exact, el a sugerat că acești oameni sunt fie dintr-o linie genetică specială „Homo sapiens”, fie descendenți ai extratereștrilor.

Conform legilor geneticii, putem moșteni numai acele proprietăți pe care strămoșii noștri le posedau, dacă, desigur, nu vorbim despre o mutație. Și aceasta înseamnă că, dacă o persoană și o maimuță au provenit de la un strămoș, atunci sângele lor ar trebui să fie compatibil. Cu toate acestea, la toate primatele, factorul Rh este negativ.

Cel mai mare procent de purtători ai factorului Rh negativ – 30% se găsește printre spanioli (originea care, de altfel – este încă un mister), evreii israelieni de origine estică, samaritenii și evreii etiopieni negri. În timp ce printre alte națiuni numărul acestor persoane atinge cu puțin 1%.

Majoritatea mediilor, vindecătorilor, persoanelor cu abilități mentale neobișnuite au, de asemenea, un factor Rh negativ. După cum știm, există doar 4 grupuri de sânge. Toți diferă în compoziție, sau mai precis în prezența diferitelor proteine ​​din celulele sanguine care luptă împotriva bacteriilor din organism. Majoritatea oamenilor au aceste proteine ​​și sunt Rh-pozitive.

Oamenii de știință cred că primii oameni de pe Pământ cu un factor negativ Rh au apărut cu 35.000 de ani în urmă. Ei au un IQ mai mare decât persoanele „pozitive”. Din punct de vedere mental și emoțional, acești oameni sunt mult mai stabili. Ei au adesea păr roșu. Ele sunt foarte sensibili la căldură și nu le place frigul. Se știe că este imposibilă clonarea persoanelor cu un factor Rh negativ.

Mai mult, dacă o mamă gravidă are un Rh negativ, sistemul imunitar al corpului ei va ataca fătul, percepându-l ca un corp străin. De aceea, aceste femei sunt rugate să ia medicamente speciale în timpul sarcinii, care suprimă imunitatea.

Apropo, arheologii au găsit o mulțime de texte antice și opere de artă care descriu creaturi ciudate care vizitează planeta.

Sursa