Vei înceta să-ți mai „omori” sângele, după ce vei citi acest articol

Multe sisteme ale organismului încă nu sunt studiate îndeajuns. Oamenii de știință încă nu au înțeles până la urmă cum în organismul nostru se sintetizează sângele. Sângele este purtătorul de viață.

Eritrocitele sunt acele globule roșii, care formează cheagul în timpul sângerării și o oprește. Dacă forma lor nu este rotundă înseamnă că eritrocitele sunt deteriorate.

Leucocitele sunt și ele niște puncte roșii, care se luptă cu paraziții. Macrofagul este un leucocit, care are o capacitate imensă de absorbție, el poate consuma bacterii la 360 de grade.

Limfocitele sunt niște leucocite speciale, care vânează celulele canceroase.

Leucocitele se formează din alte leucocite cu ajutorul procesului de duplicare. Atunci când organismul se îmbolnăvește, imunitatea înmulțește numărul de leucocite.

Imunitatea nu poate fi luată de undeva, ea se formează în interior.

Leucocitul este protecția imună de bază, fără el, organismul va fi vulnerabil, iar infecțiile se vor răspândi. Orice infecție e „pricepută”, ea e vie, nu există infecție moartă.

Noi suntem cei care întotdeauna speriem imunitatea. Noi introducem în organism virusuri, bacterii slăbite, iar imunitatea se apără prin procesul de dublare.

Leococitul atacă celula canceroasă, dar câștigă cea care are mai multă energie. Noi încercăm să slăbim puterile celulelor canceroase cu ajutorul chimioterapiei sau radioterapiei, însă împreună cu acestea slăbesc și leucocitele și tot organismul.

Cea mai răspândită boală a sângelui este anemia. Jumătate din populație suferă de această maladie. Sângele poate fi dens sau foarte lichid, în a doua situație vorbim de anemie.

Motivele anemiei sunt foarte diferite de la stres, mâncare proastă, paraziți până la întrebuințarea unor medicamente, ecologie rea, gene și obiceiuri nesănătoase.

Pe de altă parte, de ce atunci când suferim de anemie doctorii ne prescriu preparate din fier, ne recomandă să consumăm multe mere și ficat?

Ficatul este cel mai murdar organ al animalului, mai ales în prezent. Aici se conțin antibiotice, hormoni. Animalul moare atunci când ficatul nu mai funcționează.

De asemenea, medicii vă vor mai recomanda să mâncați rodie, sfeclă roșie și icre roșii.

Icrele nu trebuie consumate în timpul anemiei, deoarece ele sunt preparate cu ajutorul formaldehidei. Fără ea, acestea nu se păstrează. Formaldefida este substanța cu ajutorul căreia se îmbălsămează cadavrele.

Un bolnav de anemie este grav bolnav, mai ales dacă e copil. De aceea icrele conservate, vor face mai mult rău decât bine. O alternativă pot fi icrele congelate.

O altă întrebare este: animalele suferă de anemie? Sigur că da. Toate animalele nasc, înseamnă că au hemoragie. Cum se tratează ele? Vaca, la sigur, nu mănâncă ficat sau icre. Înseamnă că există un mecanism de recuperare a sângelui, fără intervenția medicilor.

Spre exemplu, cățelele atunci când au ciclu menstrual mănâncă iarbă. Animalele care nu mănâncă iarbă sunt bolnăvicioase.

Cercetările au arătat că clorofila este capabilă să refacă sângele. Unde se conține ea? Desigur că în frunze și anume în: pătrunjel, salată, spanac, ceapă verde, alge de mare, usturoi verde, țelină, mărar.

Însă toate cele enumerate nu pot fi consumate în cantități mari și respectiv, nu vor fi suficiente pentru tratarea anemiei.

Pe zi trebuie de consumat minimum 300 g de verdeață. Un comprimat de spirulină conține 50-70 de g de clorofilă, fier și aminoacizi.

Acestea trebuiesc consumate de toți cei a căror hemoglobină e sub 130. Ea poate fi oferită și copiilor.

Noi trebuie să cunoaștem ce înseamnă anemia și de ce este provocată. De exemplu, un tratament îndelungat cu antibiotice duce la anemie. Oțetul este cea mai distrugătoare substanță pentru sânge. O influență negativă asupra acestuia o are și saramura.

Așa că ai griă de sănătatea ta, iar ea va avea grijă de tine!

Sursa