Vei dori să le cunoști! Iată 11 probleme de sănătate, soluția cărora este cărbunele activat

O listă întreagă de probleme, soluția cărora este cărbunele activat. Trebuie să le cunoști!

11.Remediu pentru flatulență și balonare

Balonarea îți poate crea neplăceri și intimidare. În medie, omul elimină gaze din organism de 14 ori timp de 24 de ore, este un proces natural și obișnuit.

Dar dacă suferi de flatulență sau balonare dureroasă a burtei, cărbunele activat te poate ajuta să scapi de durere!

Cercetările arată, că administrarea cărbunelui activat înainte de mâncare reduce cantitatea gazelor și ameliorează starea de balonare.

10.Scade nivelul colesterolului

Nivelul înalt al colesterolului în organism dublează riscul apariției bolilor cardiovasculare.

Conform unor cercetări, la oamenii, care administrau de trei ori pe zi, timp de o lună 8 g de cărbune activat, nivelul colesterolului – LDL ,,dăunător” a scăzut cu 41 %, iar nivelul colesterolului – HDL ,,bun” a crescut cu 8 %.

9.Menține sănătatea rinichilor

În fiecare zi, rinichii tăi filtrează aproximativ 115 – 160 l de sânge, în rezultat eliminând aproximativ 1-2 l de urină, care constă din substanțe inutile sau dăunătoare și resturile de lichide.

În combinație cu ficatul, rinichii reprezintă cel mai perfect sistem de filtrare și detoxifiere din natură.

Însă, întrebuințarea alimentelor care conțin zahăr, săruri, proteine animaliere, grăsimi și conservanți poate duce la boli și insuficiență renală.

Cărbunele activat stimulează eliminarea urinei și a toxinelor din organism, el ajută să îți menții rinichii sănătoși.

8.Tratamentul rapid al intoxicațiilor alimentare

Intoxicațiile alimentare sunt foarte frecvente, doar în SUA în fiecare an se fixează 48 de milioane de astfel de cazuri!

Una din metodele de a opri voma, diareea, durerile de burtă este de a administra cărbune activat imediat după primele simptome ale intoxicației.

Cărbunele activat este recomandat în caz de intoxicație alimentară, fiindcă neutralizează rapid toxinele.

7.Secretul pielii netede și catifelate

Murdăria și grăsimile astupă porii de pe pielea feței și ,,accelerează” procesul de îmbătrânire, iar majoritatea produselor de curățare a pielii conțin foarte multe substanțe chimice.

Cărbunele activat este asemenea unui magnet, care scoate din pori toată murdăria și grăsimile, lăsând pielea curată și netedă!

6.Aspect minunat al părului

Frumusețea și sănătatea părului tău sunt afectate de aceleași  toxine, murdărie și grăsimi, care conferă părului tău un aspect neplăcut.

Cărbunele activat curăță foliculele firelor de păr, după care părul tău arată lucios și mătăsos!

Spre deosebire de majoritatea șampoanelor, care conțin substanțe chimice dăunătoare ecologic, cărbunele activat reprezintă un produs 100% natural.

5.Albirea dinților

Dacă dorești să ai un zâmbet ca la Hollywood, fără proceduri costisitoare de albire a dinților, este deajuns să adaugi de 2-3 ori în săptămână cărbune activat în pasta de dinți!

Cărbunele activat curăță smalțul dinților, dizolvând particulele microscopice, care fură din strălucirea danturii tale.

4.Respirație plăcut mirositoare

Respirația urât mirositoare îți dă bătăi de cap? Cărbunele activat te poate ajuta!

Nu este doar o modalitate efectivă de a oferi un miros plăcut respirației, dar și o metodă de normalizare a echilibrului acido – bazic în cavitatea bucală, ceea ce permite protejarea dinților și a gingiilor de boli și infecții.

Spală-te pe dinți cu cărbune activat (nu te teme, acesta nu are gust), nu îți face griji din cauza culorii negre – aceasta se clătește ușor cu apa!

3.Profilaxia îmbătrânirii premature

Cărbunele activat ajută să arăți mai tânără, nu doar din cauza efectelor asupra pielii, părului minunat și zâmbetului strălucitor.

S-a demonstrat, că administrarea regulată a cărbunelui activat elimină toxinele și zgura, care dăunează organelor, distrug celulele și accelerează îmbătrânirea corpului.

Nu este surprinzător, că faimoasa Gwyneth Paltrow vorbește atât de mult despre beneficiile cărbunelui activat!

2.Profilaxia mahmurelii

Probabil, fiecare cunoaște starea greoaie pe care o simți după o seară furtunoasă plină de alcool.

Există o metodă excelentă de a scăpa de durerile de cap, vomă și slăbiciunile mahmurelii: înainte de a consuma alcool, bea cărbune activat!

Deși intră în acțiune cu alcoolul, cărbunele activat elimină multe efecte secundare ale produselor de fermentare, iar asta înseamnă că dimineața te vei trezi proaspăt, odihnit și vioi!

1.Curățarea sistemului digestiv

Pesticidele din legume și fructe, hormonii de creștere din carne, substanțele chimice din băuturi – trăim în condiții foarte toxice.

Atunci când toată această murdărie se adună în sistemul digestiv, aceasta duce la inflamație și te lipsește de puteri.

Pentru o sănătate mai bună și o stare de bine trebuie să îți curăți organismul și sistemul digesitv.

sursa